Ova hit maska za spavanje rasprodala se za samo 48 sati nakon lansiranja

Ova hit maska za spavanje rasprodala se za
samo 48 sati nakon lansiranja

Ako se želite riješiti finih linija i bora neinvazivnim metodama i bez upotrebe botoksa, možda će vas zanimati ova maska za lice i za spavanje u jednom. Razvijena od strane nagrađivanog liječnika dr. Stevena Harrisa, ova maska za spavanje potpuno je bezbolna i smanjuje vidljivost bora te klinički dokazano smanjuje vidljive fine linije do 64%. Zvuči predobro da bi bilo istinito, a kad tome dodate listu čekanja od 5000 imena, prikupljenih u samo 48 sati nakon lansiranja i nakon što su se rasprodale sve raspoložive maske, sve postaje još zanimljivije.

Dr. Harris prva anti-aging maska za spavanje na svijetu

Ova anti-aging maska ​​za spavanje ima male silikonske točkice na području oko očiju. One možda zvuče jednostavno, ali nisu ništa manje djelotvorne. Dr. Harris je došao na ideju kreiranja ove maske jednom prilikom kad je putovao avionom iz Londona u Toronto. Bio je pod stresom do te mjere da je mogao osjetiti da se stalno mršti. Tada mu je uručena maska ​​za spavanje i istovremeno je ugledao nekoga s čarapama sa silikonskim, protukliznim točkicama na tabanima. Tako je počeo razmišljati o tome kako se ovi silikoni mogu koristiti na licu kao maska ​​za ublažavanje mrštenja i smanjenje finih linija i bora.

Kako funkcionira ova maska?

Pitate se kako ove sitne izbočine silikona mogu pomoći ispeglati fine linije? Kada se nanese na lice, silikonske točkice pomažu u oslobađanju živčanih završetaka u koži. Potom vam mrštenje postaje toliko zamorno zbog otpora koji one pružaju koži da jednostavno potpuno opustite lice. Ovo neutralno držanje lica smanjuje pokrete koji mogu dovesti do finih linija. Klinička ispitivanja dokazuju da ova jednostavna znanost doista djeluje. Naime, pokazala su da je ova maska ​​za spavanje značajno poboljšala izgled linija koje nastaju uslijed mrštenja, u samo petnaest minuta. I taj efekt može trajati i do pet sati. Čim ju duže nosite, duže će trajati i njezini rezultati.

Možete ju nositi tijekom noći, za trenutak opuštanja tijekom dana ili za vrijeme meditacije. Dobra vijest je da možete koristiti i svoju omiljenu skincare rutinu dok koristite ovu masku. To znači da nema potrebe za odustajanjem od vaše noćne doze niacinamida ili retinola. Ono što možemo reći je da je lista čekanja od 5000 ljudi probudila naše zanimanje. Ipak, cijena ove luksuzne anti-age maske za spavanje je paprena, ali ako opravdava sve ove tvrdnje, mogla bi biti vrijedna investicija.

Dr. Harris anti-age masku za spavanje možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori