Svjetski poznate paste za zube stigle su na hrvatsko tržište

Svjetski poznate paste za zube stigle
su na hrvatsko tržište

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli takagi (@doudou_seiko)

Oko Marvis pasti za zube već godinama vlada veliki ‘hype’ i osim što su vrlo fotogenične, nije tajna da su dio beauty rutine mnogih žena i muškaraca. Riječ je o talijanskom brendu koji je najveću popularnost prvo imao u 70-im godinama, jer su njegovi proizvodi bili vrlo efektivni kod pušača. Najpoznatija je Marvis pasta za zube s okusom mente, a njen sastav je takav da bi se najbolje mogao usporediti s pastama za izbjeljivanje zubi, što objašnjava zašto je toliko korištena od strane pušača.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 岡田 至弘 (@okd_yoshihiro)

No, tu su i razni drugi okusi i boje pakiranja ovih pasti za zube, koje mnogi nazivaju ‘niche’ pastama, pa je ritual pranja zubiju s njima sve samo ne klasičan. Nabaviti su se dosad mogle u raznim web shopovima, no napokon su stigle i na hrvatsko tržište, zahvaljujući zastupniku, tvrtki Delmerion d.o.o.

Dolazak ovog kultnog brenda zasigurno će razveseliti sve koji od pasti za zube očekuju više te imaju postavljene visoke estetske kriterije te teže izvrsnosti i luksuzu životne filozofije.

MARVIS paste za zube nude paletu jedinstvenih okusa koji kombiniraju moćnu i dugotrajnu svježinu mente s nesvakidašnjim notama koji intrigiraju i bude sva osjetila. Ipak, svaku od njih povezuje inovativna formula koja garantira moćnu i dugotrajnu zaštitu zuba i zubnog mesa te zaustavlja stvaranje plaka i karijesa.  Formula MARVIS pasta za zube u sebi ne sadržava fluor, parabene ni gluten, a njihova učinkovitost nije testirana na životinjama. Time je MARVIS jedna od rijetkih pasta za zube koja ponosno nosi cruelty free certifikat.

MARVIS paste za zube moguće je pronaći ekskluzivno u ELFS flagship i ELFS home trgovini u Zagrebu, ELFS trgovinama u Splitu i Rijeci, u bolje opskrbljenim ljekarnama te na webshopu www.delmerion-marvis.com.hr.

 

Foto: Instagram, Marvis

Učitati još
Zatvori