Marion Cotillard postala je novo lice kultnog Chanel N°5 parfema

Chanel je s veseljem objavio da će Marion Cotillard biti lice njihove nove kampanje za legendarni Chanel N°5 parfem. Ovo je prvi put da ova holivudska glumica, porijeklom iz Francuske, sudjeluje u kampanji za jedan parfem. Marion Cotillard vjerna je kući Chanel od početka svoje karijere, a svoju vjernost iskazivala je odabirom upravo Chanelovih modnih kreacija u kojima je više puta samouvjereno šetala crvenim tepihom.

Marion Cotillard dirnula je ljude diljem svijeta svojim utjelovljenjem Édith Piaf čime je osvojila nagrade Oscar, César, Zlatni globus i nagradu BAFTA za najbolju glumicu, a to međunarodno priznanje otvorilo joj je vrata za suradnje s najpoznatijim redateljima kao što su Jacques Audiard, James Gray, Christopher Nolan, Ridley Scott, Steven Soderbergh i Leos Carax. Ona također pruža podršku mladim talentima koje potiče na preuzimanje rizika.

Autentična, predana i velikodušna, Marion Cotillard svoju jedinstvenu perspektivu prenosi i na filmsko platno. Savršeno utjelovljuje francusku prirodnu ljepotu i ima onaj neodoljivi ‘x faktor’ koji je samo njezin i ničiji drugi. Unosi svoju eleganciju u novu kampanju i imidž legendarnog N°5 mirisa. Uopće ne sumnjamo da će ona bez ikakvih problema slijediti stope bivših ambasadorica poput Nicole Kidman, Audrey Tautou, Gisele Bundchen pa čak i Brada Pitta koji je bio prvi muškarac koji je zastupao Chanel N°5 ne tako davne 2012. godine. Najnoviju kampanju za ovaj ikonski parfem možete očekivati malo kasnije ove godine.

Foto: Chanel

0