Nova usluga manikure i pedikure u jednom koju možete isprobati u Zagrebu

Nova usluga manikure i pedikure u jednom
koju možete isprobati u Zagrebu

Manos by Ivana omogućuje vrhunsku njegu ruku i nogu, pružajući ženama nezaboravne opuštajuće trenutke i savršeno provedeno vrijeme u brizi za vlastito tijelo.

Manikura i pedikura u jednom? Njega ruku i nogu dok opušteno uživati u savršenoj njezi? Moguće je, neopisivo je dobro i vrijeme je da probate. Gdje? Manos by Ivana odnedavno u svom salonu u Medvedgradskoj 8, pruža duo set up uslugu za sve one žene, koje vole kvalitetno iskoristiti vrijeme i kojima je svaka minuta svakodnevice bitna. Duo set up je paralelna briga za ženine nokte, ruke i stopala, savršena njega i tretman kojem će se svaka žena vraćati tražiti priliku da svome tijelu pruži samo najbolje.

Nestala u 60 minuta, najbolji je opis za poslovne žene, koje žele sat vremena zaboraviti na probleme i jednostavno uživati u paralelnoj manikuri i pedikuri koje će ih usrećiti, relaksirati i dopustiti da u malo vremena, dobiju jako puno. Lijepe ruke, njegovani nokti, zapravo pričaju priču o svakoj ženi, otkrivaju njenu osobnost i želju da uvijek bude drugačija. Stopala, iako često sakrivena u ovo ljetno doba dobivaju na svojoj važnosti, «težini», jer iako često zanemarena, stopala tijekom ljeta postaju zaštitni znak i vrijednost žene koja u svakom trenutku drži do svoga izgleda.

Objavu dijeli OPI (@opi)

Manos by Ivana uvijek želi biti korak ispred, kombinirajući različite usluge, kako bi ženama pružio nove mogućnosti, ali i nove vrijednosti koje će u svakom društvu isticati njihove nokte, kako na rukama, tako i na nogama. Duo step up, jedna je od mogućnosti koja će sigurno vrlo brzo pronaći put do svake žene, a dobivena usluga, «zarobit će» i «natjerati» te iste žene da se opet vraćaju po svoju dozu najbolje njege. Birajući za sebe, žene sigurno biraju najbolje, zato će duo step up biti neizostavni beauty hit ovoga ljeta i tretman, koji će iznova ženama pružati neopisivo iskustvo uživanja u manikuri i pedikuri.

Objavu dijeli OPI (@opi)

Priuštite si sat vremena za sebe, i zablistajte kao da ste u salonu proveli sate i sate. Naručiti se možete na broj telefona 01 561 50 89, ili posjetite web manos.hr.

 

Foto: Manos, Instagram

Učitati još
Zatvori