Evo kako možete kreirati savršenu manikuru kod kuće – bez laka za nokte!

Ako vam je cilj kod kuće kreirati profesionalnu manikuru, ali su vaše vještine minimalne, mogle biste ćete pronaći svoj holy grail u jednoj opciji koja vam je možda promaknula. Ako ste već imale gel manikuru, onda znate da postupak uključuje stavljanje ruku više puta pod lampu koja emitira UV zrake. Ovaj postupak stvrdnjavanja dovodi do povezivanja monomera i polimera u laku, što rezultira stvrdnutom manikurom koja se neće oljuštiti u razdoblju od nekoliko tjedana. To je idealan scenarij, no on zahtijeva određenu razinu vještine za kreiranje kod kuće.

Ipak, postoji još jedno rješenje za kreiranje izdržljive i cool manikure, a to su trakice za nokte. Radi se o samoljepljivim trakicama koje zalijepite na nokte prije nego što ih izrežete na potrebnu dužinu, višak odstranite rašpicom, prelakirate ih nadlakom i to je to! Trakice za nokte obećavaju rezultate gel manikure s puno jednostavnijim postupkom nanošenja, a mi smo pronašle brend koji u svojoj ponudi ima razne trakice, od jednobojnih do najljepših nail art dizajna među kojima možete birati – MANIKO.

MANIKO je kreirao najljepše dizajne za uistinu jednostavne manikure

MANIKO trakice za nokte kreirane su od pažljivo odabranih sastojaka. Na njihovoj web stranici možete naći detaljan popis i objašnjenje svih sastojaka koje njihovi proizvodi sadrže, uz to oni su u potpunosti cruelty-free. Vjeruju da bi svaka žena trebala moći napraviti savršenu manikuru uz njihove proizvode – bez iznimki! Stoga su njihove trakice za nokte i svi povezani proizvodi veganski, a brendu je jako važna i održivost.

Jedan set sadrži 26 samoljepljivih trakica za ‘lakiranje’ noktiju koje vam omogućuju 2-4 potpune manikure. Ovisno o duljini nokta, možete jednu trakicu prepoloviti škarama i iskoristiti za dva nokta. Nakon otvaranja, MANIKO set se može čuvati do šest mjeseci. Samo pazite da svoje trakice držite u hermetički zatvorenom pakiranju ili u vrećici koju dobijete uz set. Baš kao i konvencionalni tekući lak za nokte i njihove trakice se mogu osušiti.

Prilikom odabira svoje idealne manikure imajte na umu da boje prikazane na ekranu mogu biti svjetlije ili prigušenije, točnije mogu se razlikovati od izvornih boja, ovisno o postavkama i svjetlini vašeg zaslona. No, kad u njihovoj web trgovini kliknite na boju koja vam se sviđa, tamo ćete pronaći galeriju s nekoliko fotografija, uključujući one fotografije gdje model na svojim noktima nosi taj dizajn. To vam uvelike može pomoći da steknete bolju ideju o vašoj sljedećoj signature manikuri. U nastavku vam donosimo neke od najljepših MANIKO dizajna među kojima možete birati.

MANIKO trakice za nokte možete naručiti ovdje, a za dodatnu dozu inspiracije možete zapratiti Instagram profil brenda.

Foto: Instagram

0