Prvi korektor kojeg nakon nanošenja nećete morati fiksirati ni popravljati

Prvi korektor kojeg nakon nanošenja nećete
morati fiksirati ni popravljati

Iako je 2019. tek započela, beauty brendovi već su nas počeli informirati o svojim novitetima, pokazujući kako će Nova godina u svijet ljepote unijeti brojne inovacije i formule koje se ne mogu uspoređivati s onima postojećih beauty proizvoda.

Inovacije u svijetu korektora trenutno predvodi Make Up For Ever, koji je u Novu godinu ušao sa svojim novim Ultra HD Self-Setting korektorom. Zašto je drugačiji od drugih? Brend ga reklamira kao prvi korektor kojeg nije potrebno fiksirati nakon nanošenja dodatnim proizvodima kao što su puder u prahu ili kamenu, ni popravljati kroz dan. Jednom kada ga nanesete i utapkate, Make Up For Ever obećava kako će se fiksirati sam i ostati postojan i nepromijenjen na licu čak do 12 sati.

Make Up For Ever Ultra HD Self-Setting Concealer

Sama formula inače je kremasta, srednje prekrivne moći i nevjerojatno se lako nanosi, doslovno klizeći po licu. U prodaju dolaze 22 nijanse ovog revolucionarnog novog korektora, kojeg će mnoge žene poželjeti isprobati, pa makar iz znatiželje. Iz brenda navode kako formula hvata svjetlost i pomaže vizualno maskirati izgled tamnih podočnjaka i nesavršenosti na licu, a nanosi se uz pomoć aplikatora i zatim se nježno utapka prstima u kožu. Osim toga, ovaj se korektor čini kao dobar izbor za zimu, kada puderi kojima fiksiramo make up dodatno isušuju kožu, a uz Make Up For Ever Ultra HD Self-Setting Concealer ih se od sada čak može izbjeći.

Korektor u svjetske parfumerije i beauty trgovine poput Sephore stiže danas, a brend je otkrio i kako će Make Up For Ever Ultra HD Self-Setting Concealer zamijeniti postojeću Ultra HD Concealer formulu, koja se povlači iz proizvodnje. Još više detalja o ovoj senzaciji u make up svijetu pronađite ovdje.

 

Foto: Instagram, Make Up For Ever

Učitati još
Zatvori