Maja Šuput predstavila je svoj parfem SHÙ SHÙ by MASHÙ

Maja Šuput predstavila je svoj
parfem SHÙ SHÙ by MASHÙ

Biti svoja, biti posebna, biti sinonim za lijepo i uspješno. Miris je tvoja osobna iskaznica pri upoznavanju, odaje tvoju osobnost, ženstvenost, karakter. Miris tvoje kože, miris je tvog života, načina življenja.

Ovaj parfem potpisuje jedan od najpoznatijih “noseva” Gosp. Bertrand Duchaufour koji iza sebe ima pregršt poznatih parfema kao što su Fahrenheit, Aqua di Parma te mnogi drugi. Shù Shù parfem je danima slagan po notama koje je Maja sama odabrala te koje i inače sama nosi. Bertrand je Maju proučio tako detaljno da je Shù Shù miris apsolutno sama Maja. Na vrhu se cvijet od limuna stapa frezijom, u sredini jasmin ljubi tek procvjetalu naranču i macaroon koji odiše na malinu dok dno pokriva drveni i baršunasti mošus koji mu daje eskluzivu i skupoću.

SHÙ SHÙ miris dolazi u obliku toaletne vode za djevojčice i mlade djevojke te u parfemskoj vodi za žene. Majina vizija je da ovaj miris nose i mama i kćer, i tetka i nećakinja i frendice i susjede. Zbližavanje među voljenima i onih koji će se tek zaljubiti.

Kao i na sve dosadašnje Majushka proizvode, pazilo se na apsolutno svaki detalj od odabira boćice, čepa, natpisa na samoj boćici koji je i sam Majin rukopis te naravno do posebne kutije. Za cjelovitu priču od prijedloga kreatora parfema te do  realizacije svih ideja u vizualnu poslasticu zaslužna je tvrtka EMME Fashion LAB iz Italije gdje je parfem i proizveden.

Budući da Maja uvijek ima želju dati svoj glas i prenijeti poruku, kutijom ona priča svoju jedinstvenu priču. Shù shù nije samo miris, on je poklon čije oduševljenje počinje s pakiranjem, naime na poleđini nalazi se raster slova tako pozicioniranih da možete zaokružiti povod darivanja.

Možete nekom zaželjeti sretan rođendan, godišnjicu, ili samo reči Volim te….  i tako svaki puta Shù Shù priča novu priču.

MASHÙ je nova kozmetička linija iz obitelji Majushka koja će biti zadužena za Vašu kožu i za Vaš miris. Mashù je ime o kojem ćete ne samo pričati več ga i živjeti. U nadi da ćete prepoznati ljepotu života i samu magiju koju odašilje. Predstavljamo Vam za početak parfem SHÙ SHÙ

Učitati još
Zatvori