U Martimexu predstavljen novi mirisni duo Maison Francis Kurkdjiana – Gentle Fluidity

U parfumeriji Martimex na Trgu bana Josipa Jelačića sinoć su predstavljeni novi mirisi parfemskog brenda Maison Francis Kurkdjian. Riječ je o niche mirisima Gentle Fluidity – Gold i Silver dvije nove mirisne kreacije sastavljene od istih sastojaka, ali i olfaktorne varijacije koje su iznenađujuće različite jedna od druge.

Parfemsku kuću Maison Francis Kurkdjian osnovali su 2009. Marc Chaya i Francis Kurkdjian. Dva sukreatora s komplementarnim talentima koji izrađuju i promoviraju umjetnički pristup kreaciji parfema. Njihova misija je donijeti veselje kupcima kreirajući poletno putovanje kroz mirisne kreacije.

Maison Francis Kurkdjian Gentle Fluidity

GENTLE FLUIDITY – NOVI MIRISNI DUO BRENDA MAISON FRANCIS KURKDJIAN

Francuz armenskih korijena, Francis Kurdjian, već 25 godina kreira parfeme i stvara mirisne priče svojim jedinstvenim umijećem i kreativnošću. Najnovija kreacija mirisni je duo Gentle FluidityGold i Silver. Dvije parfemske vode rođene iz parfumerove mašte, za potpunu slobodu izbora – za nju i za njega. Svaki miris priča jedinstvenu priču.

Između 49 sastojaka koje je koristio u kompoziciji ovog mirisnog dua, Francis Kurkdjian želio je istaknuti 6 specifičnih sastojaka koji definiraju olfaktornu siluetu svakog od mirisa. Rastuće, iznimno svježe aromatične note bobica smreke, suhe i duboke note muškatnog oraščića, paprene i poletne note korijandera, sintetički bijeli mošus – moćan sinonim za čistoću sa brojnim senzualnim i voćnim notama, te ugodna, mekana vanilija i drvenaste note ambera stapaju se u različite olfaktorne siluete, mošusno-orijentalnu za nju i drvenasto-aromatičnu za njega.

Maison Francis Kurkdjian Gentle Fluidity Gold

Maison Francis Kurkdjian Gentle Fluidity Silver

Na više od 200 četvornih metara parfumerije Martimex na glavnom zagrebačkom trgu ekskluzivno možete pronaći i ostale Kurkdjianove najpoznatije kreacije, kao što su orijentalno-cvjetni miris Baccarat Rouge 540 lansiran u povodu 250 godina postojanja glasovite tvornice kristala Baccarat, unikatni APOM čije je ime skraćenica od A Part Of Me, A La Rose cvjetni buket na bazi ruže i božura, nebesko svježe Aqua Celestia mirise ili moderne klasike Pluriel Masculin i Feminin.

Karolina Hein

Najnovije mirisne kreacije brojnim uzvanicima predstavila je Karolina Hein, predstavnik parfemske kuće Maison Francis Kurkdjian, među prvima Gentle Fluidity mirise isprobali su i glumački par Anja Šovagović Despot i Dragan Despot.

Anja Šovagović Despot i Dragan Despot

Foto: Promo

 

0