Laganija verzija kultne Magic Cream uskoro dolazi u prodaju

Laganija verzija kultne Magic Cream
uskoro dolazi u prodaju

https://www.instagram.com/p/BoivOK3gIvH/?utm_source=ig_web_copy_link

Otkad se pojavila na tržištu 2014. godine, čarobna krema Charlotte Tilbury postala je kultni proizvod britanskog beauty brenda. Ova hidratantna krema postala je pravi klasik među proizvodima za njegu kože. Ona se proslavila i u backstageu na mnogim modnim revijama. Nedugo nakon toga postala je bestseller i omiljeni proizvod u beauty svijetu. U jeku velikog uspjeha, brend je formulu Magic Cream pretočio i u kremu za područje oko očiju, sheet masku za lice i serum. Međutim, tek na jednom putovanju u inozemstvo, Tilbury je shvatila da svojoj kremi za lice mora pristupiti na skroz drugačiji način.

Kako je nastala Magic Cream Light?

Dok je bila na putovanju u Aziji, velik broj žena i muškaraca reklo je Charlotte da obožavaju njezinu čarobnu kremu tijekom zime. Međutim, istaknuli su da im je potrebna laganija hidratantna krema za vlažne uvjete tijekom ljeta. Isto tako, takva krema bila bi prikladna i za one s masnom kožom, koja luči više sebuma čim poraste temperatura. Imajući na umu ove informacije, njezin odlučila je lansirati laganiju verziju svog kultnog proizvoda. Tako je nastala Magic Cream Light.

Krajem lipnja, upravo na vrijeme za ljeto, bit će lansirana nova formula koja sadrži sva hidratantna svojstva originalne kreme, ali ima puno laganiju teksturu. Kako se mijenjaju godišnja doba tako se mijenja i koža ljudi, stoga postoji potreba za nježnijom kremom za lice. Magic Cream Light će također imati i bolju zaštitu od sunca sa SPF 20, dok original ima SPF 15. Ona istovremeno obećava zaštititi vašu kožu od plave svjetlosti i onečišćenja.

Koja je najveća razlika između ‘originala’ i light verzije ove kreme?

https://www.instagram.com/p/CAQzbLYgtAs/?utm_source=ig_web_copy_link

Najveća razlika je, naravno, u formuli. Odmah se može osjetiti razlika u prozračnoj, ali duboko hidratizirajućoj teksturi light verzije. Osim toga, Magic Cream Light ima nekoliko blagotvornih sastojaka koje njegzin bogatiji prethodnik ne sadrži, poput alkana kokosa koji su prirodna alternativa za silikon koji se dobiva iz kokosovog ulja. S obzirom na uspjeh Magic Cream i liste čekanja od osam tisuća ljudi za serum iz iste linije, sigurno će vam se svidjeti i ovo novo izdanje kultne kreme.

Foto: Charlotte Tilbury, Instagram

Učitati još
Zatvori