Proizvodi za njegu tijela za koje tvrde da zamjenjuju kozmetičke procedure
Proizvodi za njegu tijela za koje tvrde da zamjenjuju kozmetičke procedure

Proizvodi za njegu tijela za koje tvrde da
zamjenjuju kozmetičke procedure

Dr. Macrene Alexiades jedna je od najutjecajnijih stručnjakinja njujorške dermatološke scene koja se školovala na Harvardu, napoznatija po svom luksuznom brendu Macrene Actives, koji je ”najčišći” skincare brend na svijetu, poznat po svojoj iznimnoj učinkovitosti. Njegovi High Performance proizvodi – od čistača, seruma i kreme za lice, do kreme za njegu vrata i dekoltea te jednog od najpoželjnijih lip filera na svijetu, već nekoliko godina dokazuju kako luksuzna kozmetika može biti ”clean” i istovremeno djelovati moćno i ”anti-age”. Ideja njegove začetnice, dr. Macrene Alexiades od samog je početka bila kreirati proizvode zahvaljujući kojima će se vaši posjeti dermatologu i klinikama prorijediti jer ćete jednaki učinak imati već kod kuće.

Macrene High Performance

Njega tijela bitna je kao i njega lica

Ove zime LAB dovodi dva Macrene Actives proizvoda, koji fokus stavljaju na tijelo i njegu tijela, s jednako učinkovitom formulom kao što je i ona za njegu lica, vrata i dekoltea. Macrene Skyros Collection bazirana je na grčkoj botaničkoj formuli, zbog koje je dr. Macrene kupila poljoprivrednu zemlju u Grčkoj, točnije na otoku Skyrosu, gdje uzgaja sve biljke potrebne za kreiranje ovih vrhunskih proizvoda. Osim toga, tamo provodi i svoje slobodno vrijeme kada ne radi u svojoj poznatoj klinici u New Yorku ili u Hamptonsu. ”Htjela sam zemlju prepunu biljaka koje služe u korist medicine i mojih proizvoda, a na njima su osobito bazirani proizvodi za tijelo.”

Macrene High Performance

Macrene High Performance losion i krema s 38 aktivnih sastojaka

High Performance Body Lotion i High Performance Body Cream sadrže aktivne sastojke, koji zamjenjuju kozmetičke procedure za njegu i ljepotu kože tijela. Za tu moćnu formulu koja donosi izvanredne rezultate zaslužni su čisti, biljni i zdravi sastojci koji ciljaju bore, elastičnost kože i neujednačenost, a nisu komedogeni. Ovi se sastojci, poput verbene, lista masline, matičnjaka, šipka, limuna i ružmarina, već tisućama godinama koriste u Grčkoj u svrhu pomlađivanja kože.

Macrene losion i krema za tijelo sadrže čak 38 aktivnih sastojaka, veganski su i ”cruelty free”, s biljnim formulacijama, koje znanstveno dokazano smanjuju bore i tanke linije na koži, posvjetljuju te hidratiziraju kožu. Naravno, obogaćeni su dodatnim ključnim i sigurnim sastojcima – peptidima, hijaluronskom kiselinom, skvalanom, aminokiselinama, zelenim čajem, kakaom i prirodnom kofeinom; svima koji sa sigurnošću rade sa svrhom uljepšavanje i zaglađivanja kože.

Macrene High Performance

Potpuno reciklirana ambalaža

Svi proizvodi, kao i High Performance Body Lotion te High Performance Body Cream dolaze u potpuno recikliranim ambalažama – od recikliranog stakla, papira i biorazgradive tinte. Bez parabena, ftalata, sulfata, mirisa i silikona, mineralnih ulja i talka.

”Moj životni san bio je prenijeti grčku mudrost botaničke medicine, staru tisućama godina, i sretna sam što sam uspjela u tome. Osjećam da je to moj poklon svijetu.”, rekla je dr. Macrene Alexiades, doktorica i znanstvenica te jedna od vodećih američkih stručnjakinja i inovatorica u medicinskoj i dermatološkoj struci.

Brend Macrene Actives unio je revoluciju u personaliziranu njegu kože kod kuće s ”clean” i efikasnim proizvodima koji minimaliziraju otpad, a donose maksimalne rezultate.

Oba proizvoda dostupna su u LAB showroomu u Zagrebu, Dežmanova 2 i na web shopu www.the-lab.hr.

Macrene High Performance
Macrene High Performance
Macrene High Performance

Foto: PR, iStock

Učitati još
Zatvori