MAC je izbacio svoju prvu skincare liniju. Donosimo pregled svih proizvoda
MAC je izbacio svoju prvu skincare liniju. Donosimo pregled svih proizvoda

MAC je izbacio svoju prvu skincare liniju.
Donosimo pregled svih proizvoda

Makeup mogul, brend MAC, izbacio je svoju prvu skincare liniju. Radi se o Hyper Real™ High Performance Skin Care kolekciji koja uključuje tri skincare proizvoda i jednu četkicu. Iz MAC-a kažu kako su njihove nove proizvode odobrili dermatolozi, kao i vizažisti. Oni istovremeno poboljšavaju stanje i izgled kože te podižu izgled šminke na novu razinu.

MAC skincare linija predvođena je Serumizer hibridom seruma i hidratantne kreme, a tu je onda i Hyper Real Skin Canvas Balm te Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil. Pakiranje ovih proizvoda je minimalističko, bijelo, te podsjeća na prazno platno, baš kao što i stoji u imenima proizvoda. U nastavku pišemo posebno o svakom proizvodu iz ove linije.

Serumizer

Podsjećamo MAC se okušavao s proizvodima koji su, recimo to tako, mješavina skincarea i šminke. Prvenstveno tu mislimo na Strobe Cream i Prep + Prime Fix+ fiksator. Ipak, ovi novi proizvodi čisti su skincare i njega kože na prvom je mjestu. Konkretno, Serumizer je hibrid teksture gela koji je namijenjen njezi kože bez šminke, ali i one na koju će ići šminka. On hidratizira zbog hijaluronske kiseline, smanjuje pore zahvaljujući niacinamidu, a kožnu barijeru ojačava zahvaljujući ceramidima. Blistavost koži, pak, vraća ekstrakt japanskog božura. Osim što poboljšava izgled kože, ovaj hibrid hidratantne kreme i seruma, umiruje upalne procese te ima antioksidativna svojstva. Savršen je kao njega sam za sebe ili kao baza za šminku.

Hidratantna krema

Sljedeća u kolekciji je hidratantna krema Skin Canvas Balm. I ona je obogaćena hijaluronskom kiselinom i niacinamidima. Ona je također dobra baza za šminku, a s vremenom će poboljšati i teksturu kože. Brzo se upija i hidratizira te je dobar korak prema koži koja izgleda kao da je na njoj filter.

Pročišćavajuće ulje

Posljednji proizvod iz MAC skincare linije je ulje za čišćenje lica – Fresh Canvas Cleansing Oil. Ovo ulje toliko je nježno da je pogodno i za osjetljivu kožu, te kožu na području oko očiju. Istovremeno je snažno i učinkovito te skida i tvrdokornu šminku. Uklanja nečistoće, a koži daje zdravi sjaj.

MAC skincare linija zaključena je kistom za serum i hidratantnu kremu.

Učitati još
Zatvori