Hit MAC proizvod dolazi u novom ruhu kao stvorenom za dugo, toplo ljeto

Jedan od najpopularnijih proizvoda s potpisom kozmetičkog brenda MAC definitivni je MAC Prep + Prime Fix proizvod bez kojeg jednostavno nema kvalitetnog make upa. Odličan je odabir kad želimo zagladiti kožu prije nanošenja šminke, a istovremeno je osvježava, zahvaljujući bogatim mineralima. To znaju i beauty ljubiteljice diljem svijeta pa je ovo neizostavan proizvod svake kozmetičke torbice, a s ljetnom sezonom, dolazi nam u novom i još boljem pakiranju.

Dolazi u travel size pakiranju

Naime, MAC je za ljetnu sezonu pripremio omiljeni proizvod, ali u četiri nove varijante koje su kao stvorene za toplu sezonu jer miriše upravo na – ljeto! Novi proizvodi dolaze s mirisom lubenice, ananasa, bijelog čaja, božura i krastavca, a upravo je ambalaža ta koja osvaja. Naime, osim što izvana divno izgledaju, dolaze u travel size pakiranjima pa su samim time idealni za godišnje odmore i nadolazeća putovanja koja slijede ovog ljeta.

Novitet iz MAC-a može se koristiti zasebno ili kao dio make upa, a vitamini i minerali hidratizirat će kožu, smiriti je te pomoći da koža izgleda svježije i odmornije.

Foto: MAC

1