Povodom otvorenja u Rijeci, MAC poklanja ruževe kupcima

Nakon što je otvorio svoje trgovine u Zagrebu, Splitu i u Dubrovniku, MAC će sad imati i prodajno mjesto u Rijeci. Brojne beauty ljubiteljice oduševit će vijest kako će do kraja godine proizvodi s MAC Cosmetics potpisom biti dostupni i u sklopu riječke parfumerije Anabella na adresi Koblerov trg 4.

6.prosinca točno u 8:00 sati Riječanke će napokon moći kupiti MAC kozmetiku u svome gradu. Sveti Nikola će posjetiti MAC, jer prvih sto kupaca na poklon dobiva MAC legendarne ruževe!

Iz MAC COsmetics kažu kako se radi o 13. prodajnom mjestu u regiji i petom prodajnom mjestu MAC kozmetike u Hrvatskoj, otkad se prva trgovina otvorila u Zagrebu početkom 2015. godine. Vjerujemo kako će ova vijest razveseliti sve koji žive u Rijeci i okolici jer više neće morati posezati do najbliže prodavaonice u Zagrebu kako bi odabrali omiljen proizvod s potpisom ovog popularnog svjetskog brenda.

MAC Cosmetics je brend nastao 1984. godine u Torontu, a dio je Estée Lauder kompanije, a u svojim kolekcijama nude proizvode za različite vrste make up lookova, a savršeni look može se postići i pomoću make up stručnjaka na prodajnim mjestima.

Foto: MAC

2