Tražite savršen nude ruž za ljetne dane? MAC & Mary J. Blige imaju super rješenje

French Silk

Nude ruž neizostavan je proizvod u svakoj kozmetičkoj torbici. Iako ljeti težimo jarkim nijansama poput koraljnih ili boje fuksije, nude ruž idealan je izbor kad želite no make up look ili kad jednostavno želite naglasiti prirodnu boju usana. Odlično izgleda samostalno, a posebno dolazi do izražaja u kombinaciji s omiljenim smokey eyesom. Ako još uvijek niste pronašli svoju savršenu nijansu, možda je suradnja kozmetičkog brenda MAC i glazbenice Mary J. Blige ono što tražite. Naime, rezultat njihove suradnja je kolekcija od 24 ruža koji su kao stvoreni za ljetne dane. Kolekcija imena “Love Me” ograničenog je izdanja, a predstavljena je i dostupnja za kupnju od 23. lipnja. U kolekciji se posebno ističe i nijansa French Silk, inače glazbeničin favorit.

Lagana formula koja hidratizira usne

French Silk

Kao svog favorita, Mary J. Blige izdvojila je nude ruž imena French Silk. U sebi ima nijanse bež i ružičaste, a kaže kako sadrži i savršen spoj podtonova u smeđoj, boji breskve i ružičastoj nijansi. Uz to, idealan je izbor za ljetne dane jer ima laganu formulu i satenski finish koji hidratizira usne. Stvarno, treba li nam išta više za dugo, toplo ljeto? I Mary J. Blige dodala je da je nude nijansa savršena za ljeto jer je opuštena, a uz to ima osjećaj da je takvi tonovi pomlađuju.

French Silk

Glazbenica je rekla kako je s brendom MAC uvijek imala odličan odnos pun uzajamne potpore, a 2019. godina značajna je i za glazbenicu i za brend. Naime, kako sama kaže, ove godine obilježava 25. godišnjicu od izdavanja kultnog albuma My Life, dok istovremeno MAC slavi 25 godina od lansiranja ikoničkog ruža Viva Glam.

Foto: MAC

0