Keune ima novi sprej koji vraća sjaj kosi – brzo i jednostavno

Keune-Care-Lumi-Coat-Models-Insta-1080x1080px-1

Poznato je da se kosa mijenja pod utjecajem vanjskih faktora. Primjerice, vremenski uvjeti su jedan od čimbenika koji ostavlja trag na kosi. Kosa može biti nedovoljno hidratizirana, podložna oštećenjima, suha i gruba na dodir s neurednim i rascvjetalim vrhovima.

Keune-Care-Lumi-Coat-Models-Insta-1080x1080px-7

Nerijetko i mi sami svojim navikama, prije svega tretiranjem kose, toplinskim i kemijskim, utječemo na izgled kose. Kada je kosa izložena slobodnim radikalima ili kemijskim tretmanima, može postati “frizzy”, sklona lomljenju i petljanju. Suhe i naelektrizirane vlasi koje je teško ukrotiti i složiti u frizuru, sigurno nisu kosa kakvu želimo imati. A svi znamo da je lijepa, zdrava i sjajna kosa najčešće prvo što primijetimo na kosi neke osobe.

Stigla je revolucija u njezi kose!

Keune-Care-Lumi-Coat-Website-Packshot-Still-Image-3840x2840px-API1-online

Keune Haircosmetics, profesionalni brend za njegu kose, koji ove godine u Hrvatskoj obilježava 30 godina, a iduće godine na svjetskoj razini zadivljujućih 100 godina od osnutka, lansirao je novi proizvod, Lumi Coat – luksuzni sprej za veličanstveni sjaj kose. 

Keune-Care-Lumi-Coat-Website-Model-Image-3840x2840px-API1-online

Lagana, blistava maglica u spreju, Lumi Coat dizajniran je za trenutni sjaj i bestežinsku hidrataciju u trajanju od najmanje tri pranja. Njegova znanstveno napredna formula razvijena je kako bi stvorila vitalni štit koji oponaša čaroliju prirode stvarajući zaštitnu barijeru te tako obnavlja i štiti oštećenu kosu, istodobno potičući sjaj poput odraza u zrcalu. Dizajniran je za dubinsko vlaženje bez otežavanja, discipliniranje kovrčave kose, za svilenkasto glatku završnu obradu i čudesan sjaj. 

Lumi Coat ne može biti jednostavniji za upotrebu

Lumi Coat se aktivira toplinom, stoga je za najbolje rezultate preporuka da se kosa osuši fenom, četkom i zatim se kosa zagladi. Njegova formula je uistinu toliko jednostavna za upotrebu – samo ju je potrebno nanijeti na vlažnu kosu i oblikovati frizuru sušilom za kosu. 

Keune-Care-Lumi-Coat-Models-Insta-Stories-1080x1920px-5

Rezultati? 

  • glatka, meka kosa nevjerojatnog blistavog sjaja
  • intenzivna, ali bestežinska regeneracija
  • dugotrajni učinak glatkoće/sjaja (traje najmanje 3 pranja)
  • veličanstvena kosa zdravog izgleda
Keune-Care-Lumi-Coat-Packshots-Insta-1080x1080px-2

Složit ćete se da i vaša kosa zaslužuje novu dimenziju njege, zar ne?
Otkrijte njezinu tajnu uz novi Lumi Coat!

Lumi Coat dostupan je eksluzivno u odabranim Keune salonima.

Foto: Promo

0