Nova kolekcija ruževa za usne s potpisom drogerijskog brenda u kojoj ćete pronaći svoju savršenu nude nijansu

Nova kolekcija ruževa za usne s potpisom drogerijskog brenda u kojoj ćete pronaći svoju savršenu nude nijansu

Ono što unutar naših ormara predstavljaju basic komadi savršenog kroja poput omiljenih traperica, jednostavne bijele majice kratkih rukava, svevremenskog balonera, elegantne košulje ili udobnih crnih cipela na petu, unutar naše kozmetičke torbice predstavlja nude ruž za usne. Iako ćemo nude nijanse nerijetko tražiti među bež tonovima, zadatak nude ruža zapravo je imitirati i naglasiti prirodnu boju usana, istovremeno laskajući boji tena.

Pronaći savršenu nijansu nude ruža za usne nije uvijek jednostavan zadatak, no nova kolekcija s potpisom popularnog drogerijskog brenda L’Oréal Paris donosi savršeni odgovor na jedan od najvećih beauty izazova.

Savršeni nude ruževi za usne u novoj L’Oréal Paris kolekciji

L’Oréal Paris desetljećima se ističe kao jedan od omiljenih drogerijskih brendova, a među njihovim najpopularnijim proizvodima nalaze se Color Riche ruževi za usne. Lagane teksture, s dozom hidratacije i u raskošnim nijansama koje će se na vašim usnama zadržati satima, Color Riche linija ruževa za usne iz godine u godinu postaje sve bolja i raskošnija. Prije nekoliko dana L’Oréal je predstavio najnovije Color Riche nijanse.

Feel the Nudes kolekcija donosi dvanaest ruževa za usne u nude nijansama među kojima će baš svatko pronaći onu koja laska njegovom tonu kože. I dok su nijanse različite i variraju od nude nijansi s koraljnim i ružičastim podtonom do raskošnijih nijansi koje će laskati tamnijim tonovima kože, formula svih ruževa je ista. Iako ih krasi mat završeni efekt, Feel the Nudes ruževi za usne lagani su na usnama i donose četiri sata kontinuirane hidratacije.

Foto: L’Oréal Paris

Učitati još
Zatvori