I to smo dočekale! Jennifer Aniston lansirala je svoj haircare brend

I to smo dočekale! Jennifer Aniston
lansirala je svoj haircare brend

Jeste li ikad razmišljali po čemu se najbolje možete izdvojiti od mase? LolaVie, najnoviji haircare brend Jennifer Aniston, vjeruje da je to moguće samo kad ste vjerni sebi. Tada prirodno odišete snagom i samopouzdanjem na svoj jedinstven način. Radi se o Jeninom prvom pothvatu u kojem se istovremeno našla u ulozi osnivača i vlasnika brenda. Od nadziranja razvoja proizvoda preko marketinga do kreativnog usmjerenja, ona je pokretačka snaga brenda. Nebrojeno je sati provela pazeći da sve bude u skladu s njezinim standardima.

Tako je kreirala LolaVie, brend čiji višenamjenski i jedinstveni proizvodi su formulirani sastojcima visokih performansi zahvaljujući najnovijim inovacijama u tehnologiji. Uz to, oni sadrže prirodno dobivene sastojke biljnog podrijetla bez upotrebe vode. Ne sadrže silikone, sulfate (SLS/SLES), parabene, ftalate, kao ni gluten.

Odakle potječe ime brenda – LolaVie?

Neki njezini prijatelji Jen poznaju kao “Lolu”. Naime, kad se preselila iz New Yorka u Kaliforniju i kupila svoj prvi automobil, prijatelji su ju pitali kako je odlučila nazvati svoj automobil, pa je odgovorila ‘Lola’ prema njezinoj omiljenoj pjesmi pjevačice Sarah Vaughan – ‘Whatever Lola Wants’. S godinama je ovaj nadimak prešao na nju, dugo nakon što je automobil nestao iz priče. Sada je ime Jennifer Aniston daleko poznatije, no za nju je Lola netko tko zna tko je, vjeruje u sebe i živi život po svojim uvjetima. Na francuskom “vie” znači “život”. I tako je nastao LolaVie.

LolaVie je veganski i cruelty-free brend

U LolaVie vjeruju u moć svega onoga što priroda nudi za njegu kose. Stoga obećaju da će isporučiti samo proizvode koji ispunjavaju prazninu u vašoj rutini za njegu kose ili one koji imaju bolje performanse od konkurentnih proizvoda koji su dostupni na tržištu. Više ne morate žrtvovati prirodno dobivene sastojke za visoko učinkovitu formulu proizvoda. LolaVie proizvodi su prikladni za sve tipove kose – tanku, gustu, valovitu, kovrčavu, suhu, oštećenu, kemijski tretiranu i obojenu. Uz to, oni su veganski i cruelty-free.

Zasad u svojoj ponudi imaju samo Glossing Detangler, ali definitivno možemo očekivati još proizvoda i to uskoro. Kako biste prvi saznali kad stižu novi proizvodi možete zapratiti brend na Instagramu. LolaVie proizvodi su trenutno dostupni samo u SAD-u, ali na službenoj web stranici kažu da se nadaju da će se ubrzo i to promijeniti. Mi držimo palčeve da će to biti čim prije!

Foto: Instagram, LolaVie

Učitati još
Zatvori