Hit anti-age piling koji se u svijetu proda svake dvije minute

Hit anti-age piling koji se u svijetu
proda svake dvije minute

Svijet njege kože prevalio je dugačak put od onih dana kad je piling značio ribanje lica sve dok se ne riješimo svih odumrlih stanica kože. Danas postoje supermoćni kemijski pilinzi koji vam neće samo pomoći u rješavanju odumrlih stanica kože nego imaju i brojne druge benefite. Jedan od najboljih u posljednje vrijeme je Alpha-H Liquid Gold, piling u obliku tonika, koji obnavlja kožu u roku od tjedan dana. 

Alpha-H linija proizvoda za obnavljanje sjaja, zaštitu od znakova starenja i rješavanje problema hiperpigmentacije, nastala je u Australiji, a usredotočena je na pružanje najljepšeg izgleda kože. Liquid Gold piling ima posebnu formulu u kojoj kombinira pet posto glikolne kiseline s hidratantnim glicerinom, hidroliziranom svilom za sprječavanje gubitka vode te ekstrakt korijena sladića za postizanje blistavog tena. Bočica Liquid Gold pilinga prodaje se svake dvije minute u svijetu što definitivno potvrđuje njegovu učinkovitost.

Liquid Gold piling zovu ‘mladost u bočici’

Brojne beauty entuzijastice tvrde da im je poboljšao stanja poput hormonalnih akni na obrazima i bradi. Uz to, eliminirao je sitne kvržice na čelu i obrazima. Druge tvrde da su primijetile i manje mitesera i crvenila. Isto tako, nazivaju ga spasiocem za hiperpigmentaciju jer omekšava kožu i izbljeđuje tamne mrlje. Glikolna kiselina u ovom pilingu je nježan, ali vrlo učinkovit anti-age sastojak koji ubrzava izmjenu stanica kože bez pretjeranog pilinga koji joj može naštetiti.

Ako ste netko tko voli vidjeti brze rezultate, u dobrim ste rukama. Već nakon tri korištenja biste mogli početi primjećivati razliku. Ako ga koristite u večernjim satima, već nakon par korištenja počet ćete se buditi čiste i blistave kože svako jutro. Mnogi tvrde da im tada nije potrebna ni hidratantna krema zahvaljujući hidratantnim sastojcima koje sadrži ovaj Liquid Gold piling. Stoga definitivno nije ni čudo što ga ljudi zovu ‘mladost u bočici’.

Alpha-H Liquid Gold možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori