U Hrvatsku je stigla aplikacija koja će vam pronaći savršenu nijansu ruža za usne

U Hrvatsku je stigla aplikacija koja će vam pronaći savršenu nijansu ruža za usne

Jeste li ikada željeli saznati točno koju nijansu ruža za usne određena slavna osoba uvijek nosi? Ili ste možda poželjeli uskladiti svoj ruž s točno određenim odjevnim komadom? Chanelova najnovija aplikacija LipScanner je tu da promijeni način na koji birate svoj savršen ruž za usne. Od omiljenog odjevnog predmeta, najdražeg cvijeća do voća, ova aplikacija koristi jedinstveni skener boja kako bi pronašla ruž koji savršeno podudara sa željenom bojom. To radi uz pomoć kataloga koji sadrži više od 400 proizvoda za usne.

LipScanner je prvi Chanelov skener boja

Chanel predstavlja LipScanner, novu generaciju make up aplikacije za usne. Ovaj originalni skener boja je 100% razvijen unutar brenda i omogućuje vam da trenutno pronađete Chanel ruž koji odgovara vašim željama, na temelju nijansi i vizuala koji vas inspiriraju. U samo dva klika, LipScanner prepoznaje odabranu boju, sugerira Chanel proizvod za usne koji bojom najbolje odgovara onoj odabranoj i omogućuje vam da ga odmah isprobate na usnama – virtualno naravno!

Sviđa vam se boja? Skenirajte ju i pronađite svoj savršeni ruž za usne!

Boja za usne koju ste vidjele kod prijateljice, online, na društvenim mrežama, u časopisu, na ulici, posteru, nekom predmetu ili odjevnom komadu – inspiracija je neograničena. Skenirajte željenu boju i LipScanner će predložiti najbližu nijansu iz Chanelovog asortimana ruževa. Ako je vaša inspiracija nečije lice, LipScanner će također identificirati teksturu ruža za usne, u rasponu od mat do sjajnih.

Radi se o uistinu svjetskoj ekskluzivi za brend koja je temeljena na bojama i teksturama svih proizvoda za usne brenda i na vrlo specifičnoj primjeni umjetne inteligencije za make up. LipScannerova tehnologija za prepoznavanje uspoređuje skenirane boje s cijelim Chanel asortimanom za usne u stvarnom vremenu kako biste pronašli željeni proizvod. Aplikacija nudi intuitivno, besprijekorno i brzo iskustvo, omogućujući korisnicima skeniranje bilo koje boje i vizualizaciju Chanelovog proizvoda u toj boji na vama samima.

Skenirajte boju koja vas inspirira

Ruž možete uskladiti i s omiljenim outfitom ili modnim dodacima! Na temelju fotografije snimljene s aplikacijom ili odabrane iz vašeg albuma, LipScanner odabire željenu boju pomoću značajke ‘Color Picking’. Naime, algoritam analizira boju do najmanjeg piksela i uspostavlja veze sa svakim proizvodom u Chanelovom asortimanu za usne, izolira i predlaže nijansu u dva ili tri finiša. Tada vi možete odabrati onaj koji vam je draži, bio to mat, satenski ili sjajan ruž.

Odmah saznajte kako vam stoji odabrana boja

Značajka ‘Virtual Try On’ vam omogućuje testiranje odabranog Chanel make up proizvoda na usnama. Uz to možete uslikati selfie i zadržati ili podijeliti svoju fotografiju. Ova značajka nadilazi jednostavno virtualno iskustvo make upa jer LipScanner nudi mogućnost pretvaranje testa u stvarnost predlažući i link putem kojeg odmah možete vidjeti i nabaviti željeni proizvod na njihovoj web stranici chanel.com. Bilo virtualno ili u stvarnom životu, kreativnost nema granica. Otkrijte svoju boju i dotjerajte osmijeh uz LipScanner.

LipScanner by Chanel je iPhone aplikacija dostupna besplatno i u Hrvatskoj od 22. veljače 2021. godine.

Foto: Instagram, YouTube, Chanel

Učitati još
Zatvori