Ovaj najnoviji niche parfem odvažnog mirisa sadrži note žvakaće gume

Ovaj najnoviji niche parfem odvažnog
mirisa sadrži note žvakaće gume

Lili Fantasy

Niche mirisi su odvažni, nekonvencionalni i uvijek vrhunske kvalitete. Najkreativniji parfumeri koriste najbolje sastojke i najzanimljivije mirisne note kako bi kreirali jedinstvene mirise koji se ne uklapaju u mainstream. Ako vam sve to već zvuči pomalo neodoljivo, onda će vas oduševiti najnoviji parfem brenda Juliette has a gun koji je kreirao jedan još odvažniji miris koji se zove Lili Fantasy. Ovaj niche parfem sadrži note žvakaće gume i dolazi u paru s cool kampanjom koja podsjeća na Bridgerton.

Lili Fantasy je ekstravagantan mirisni koktel bijelog cvijeća i nota ambre

Za svoj najnoviji opus zamislio sam Juliette bezbrižnu kao mjehurić šampanjca, luckastu i neposlušnu. Kao junakinju s apetitom za sva zadovoljstva – primamljivu poput niza raskošnih slatkiša, onu koja će prva zaplesati. Ekstravagantan mirisni koktel bijelog cvijeća i nota ambre pervertiran je gurmanskim preobratom čije ime ne smijemo navesti. Nadam se da je po vašem ukusu”, ističe osnivač brenda Juliette has a gun. Naime, pod ovim neobičnim i dugim nazivom skriven je projekt Romana Riccija, unuka slavne dizajnerice Nine Ricci, čiji su jedinstveni parfemi inspirirani Shakespeareovim tragedijama, a jedina razlika je u tome da je moderna Juliette u ovom slučaju naoružana parfemom kao ultimativnim oružjem za zavođenje.

Sada Juliette, omiljena kraljica pariških noći ovog brenda, krije tajnu imena Lili Fantasy. Skandalozan miris, intrigantan buket bijelog cvijeća i nota ambre s laganim gurmanskim daškom žvakaće gume. Iako za sebe tvrdi da nije ekspert za Netflix serije, Bridgerton bi, prema Romanu Ricciju, bolje opisala ovaj parfem od serije The Crown, zbog feminističkog pristupa i tračeva koji su inspirirali kampanju za Lili Fantasy. Château de Voisins je magični dvorac u Francuskoj u kojem su snimili ovu cool kampanju i u kojem se Juliette budi nakon cijele noći partijanja te odmah poseže za svojim Lili Fantasy parfemom. Video možete pogledati u nastavku:

Jedinstveni parfemi inspirirani Shakespeareovim tragedijama

Od New Yorka do Pariza, Moskve ili Sydneyja – Juliette intrigira svijet. Naoružana svojim parfemom, ova moderna inačica Shakespeareove junakinje je divlja. Život je prekratak, a užitaka previše, prema suvremenoj Juliette. Brend Juliette has a gun je pokrenut 2006. godine od kada im je cilj pristupiti parfemima kao umjetnosti, a žele biti prisutni samo u ograničenoj distribuciji u koncept trgovinama, robnim kućama ili specijaliziranim parfumerijama. Tradicija sa žarom provokacije – Romano Ricci kreira parfeme koji predstavljaju ono što su oduvijek zapravo trebali biti – simboli stila i originalnosti!

Lili Fantasy

Lili Fantasy je niche parfem koji će vam pružiti mirisni vihor koji će najaviti vaš dolazak i trajati dugo nakon vašeg odlaska, a možete ga nabaviti u TOP niche parfumeriji po cijeni od 845 kuna za 100 ml.

Foto: Instagram, Juliette has a gun, YouTube

Učitati još
Zatvori