L’Erbolario otvorio monobrand store u srcu Zagreba

L’Erbolario otvorio monobrand
store u srcu Zagreba

L’Erbolario, brend poznate talijanske kozmetike, jučer je u Masarykovoj 6 otvorio vrata svoje nove, i sada jedine monobrand trgovine u Hrvatskoj.

Ove godine L’Erbolario slavi 40. rođendan, a na Hrvatskom je tržištu prisutan gotovo 20 godina u 400 prodajnih mjesta (ljekarne, specijalizirane prodavaonice).

Na jučerašnjem otvorenju su se okupili ljubitelji finih mirisa i prirodne kozmetike koji su oduševljeni činjenicom da od sada cjelokupni asortiman svojeg najdražeg brenda mogu pronaći i u centru grada.

U ponudi dućana od gotovo 500 različitih L’Erbolario proizvoda, možete izabrati proizvode iz mirisne linije, linije za njegu kože lica i tijela, linije za muškarce, linije za kosu, sunčanje, za djecu, kućne ljubimce te linije za miris vašeg doma.

Kao i svake godine L’Erbolario predstavlja niz noviteta pa će tako ove godine prostorom dućana prevladavati mirisi nove linije za žene, Danza di Fiori i unisex linije, Rabarbaro, uz već tražene toaletne torbice neodoljivog dizajna koje su izrađene u posebnom cvjetnom uzorku povodom 40 godina L’Erbolario kozmetike, a dolaze kao poklon uz kupnju odabranog seta proizvoda.

L’Erbolario proizvode možete pronaći u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i novootvorenom L’Erbolario monobrand storeu na adresi Masarykova 6.

Sve dodatne informacije pronađite na društvenim mrežama i službenoj stranici.

Instagram: @lerbolariostorezagreb

Facebook: L’Erbolario store Zagreb

Web: https://www.erbolario.com/en/

Učitati još
Zatvori