U Hrvatsku su stigli ruževi za usne koji mirišu na neke od najljepših parfema

U Hrvatsku su stigli ruževi za usne koji
mirišu na neke od najljepših parfema

Crveni ruževi su istinski kultni dio beauty kulture i svaka žena se barem jednom u životu našla u potrazi za svojom savršenom nijansom. Međutim, vjerujemo da nikad niste pomislile da bi uz pomoć ruža na usnama i vaš najdraži parfem mogao na neki način postati vidljiv. Kilian je u tome uspio, stoga od sad možete nositi svoj parfem na usnama zajedno sa svojom omiljenom nijansom Le Rouge Parfum crvenog ruža.

Kilian je imao cilj za svoju najnoviju kolekciju ruževa, a to je stvoriti kolekciju koja omogućava ženama da pronađu svoju savršenu crvenu nijansu u ovoj raskošnoj i mirisnoj kolekciji boja. Sve to kako bi se svaka žena koja koristi Le Rouge Parfum istovremeno osjećala odvažnom i elegantnom.

Kilianov ulazak u svijet make upa

Le Rouge Parfum bio je logični sljedeći korak za Kiliana kako bi uspio u svojoj misiji da učini parfem vidljivim. Ovaj ruž je poput talismana kojeg možete nositi kroz dan i noć, pa sve do rane zore. U potpunosti je prekriven motivom Ahilovog oklopa, koji je ugraviran u crnu, lakiranu podlogu. Prva kolekcija šminke od Kiliana obiluje legendarnim crvenim nijansama ruževa i svi su dostupni u mat i satenskoj verziji. Uz to mirišu neodoljivo, na Kilian parfeme, i daju intenzivnu boju u jednom potezu.

Cilj ovog brenda je oduvijek bio pružiti ženama predivno oružje zavođenja i snažnu zaštitu za usne. Crvene usne izražavaju bezvremenost i profinjenost. Le Rouge Parfum kolekcija ruževa dostupna je samo i isključivo u različitim nijansama crvene, zato što su crvene usne moćne i jedno od univerzalnih oružja zavođenja u svim kulturama.

Ključne prednosti i primjena Le Rouge Parfum ruževa

Ključne prednosti Le Rouge Parfum ruževa su pigmenti visokog intenziteta i čiste boje, stoga ga možete nanijeti u jednom potezu. Kreirana je dugotrajna formula za boju koja traje cijeli dan, čak do 10 sati. Također, formula je lagana pa je primjena ovog ruža iznimno jednostavna i ugodna. Pruža vam svilenkasti osjećaj koji ne isušuje usne.

Zahvaljujući preciznom obliku metka, ovaj ruž se vrlo lako nanosi čak i bez make up kista. Nanesite svoju savršenu crvenu boju na sredinu usne i postepeno ju nadogradite prema vanjskim kutevima usana. Oštrijim rubom ruža dovedite do savršenstva rubove i unutarnji dio donje usne. Za privid većih usana s volumenom, pokušajte pomiješati oba finiša, mat i satenski. Započnite s mat ružem i onda dodajte satenski na sredinu usana za istančan, višedimenzionalan look. Također, ovaj ruž se lako uklanja pomoću proizvoda za uklanjanje šminke.

Ako ste ovisne o Kilianovom ‘Love, Don’t Be Shy’ parfemu, sigurno će vam se svidjeti miris Le Rouge Parfuma koji vam dolazi obogaćen mirisnim notama vanilije i nerolija. Le Rouge Parfum ruževe, možete naći u parfumeriji Lana, a za njega ćete morati izdvojiti 393 kune.

Foto: Kilian

Učitati još
Zatvori