Lauren Conrad je predstavila svoju beauty liniju

Lauren Conrad je predstavila
svoju beauty liniju

Lauren Conrad je svoju karijeru započela kao zvijezda reality showova Laguna Beach i The Hills koji su joj brzo osigurali status it djevojke.. Iako je davno napustila svijet reality showova, Lauren je pronašla svoje mjesto u svijetu showbiznisa kao ambasadorica nekoliko dobrotvornih udruga i organizacija, autorica lifestyle knjiga i chic-lit romana, modna dizajnerica i jedna od prvih lifestyle influencerica koja je na svojoj stranici laurenconrad.com dijeli sve od najnovijih trendova do savjeta kako urediti dom ili prirediti odličan party.

Danas, Lauren Conrad još uvijek plijeni pažnju svojim stilom. Uvijek ženstvena, Lauren Conrad je utjelovljenje moderne američke djevojke čiji je stil jednako klasičan, koliko i romantičan, s tek decentnim namigom popularnim trendovima. Osim modnih kombinacija u kojima iako uvijek igra na sigurno, pritom izgleda odlično, Lauren Conrad ima i svoj prepoznatljivi beauty look koji donosi spoj sjajne, brončane kože, mačkastog poteza crnog tuša za oči i uvijek savršeno stilizirane kose. Njezin beauty look poslužio je kao inspiracija za kreiranje nove linije – Lauren Conrad Beauty.

Upoznajte novi brend Lauren Conrad Beauty

Lauren Conrad je prije nekoliko dana predstavila svoj posljednji projekt. Nakon godina rada na stvaranju proizvoda koji su veganski, ekološki prihvatljivi i proizvedeni sa sastojcima iz etičkih izvora, stigao je beauty brend Lauren Conrad Beauty. U prvoj Lauren Conrad Beauty kolekciji, Lauren i njezin tim predstavili su pet ključnih proizvoda za kreiranje najrazličitijih make up lookova – od jednostavnog i neutralnog no make up make up looka do glamuroznog beauty looka. U kolekciji se nalaze tuš za oči, ruž za usne koji dolazi u četiri nijanse, sjajilo za usne koje dolazi u tri nijanse, lip&cheek tint te tekući highlighter.

Zvijezda kolekcije bez sumnje je ruža za usne. Osim što dolazi u četiri raskošne nijanse koje će laskati baš svima, Lauren Conrad Beauty ruževi za usne dolaze u pakiranju koje se u potpunosti može reciklirati na što su Lauren i njezin tim iznimno ponosni.

Lauren Conrad Beauty kreirana je s idejom da slavi prirodnu ljepotu svakog pojedinca i istovremeno bude dobra prema prirodi i cijenom pristupačna svima. Svi proizvodi ekskluzivno su dostupni na laurenconradbeauty.com, a njihove se cijene kreću između 18$ i 26$.

Foto: Instagram, Lauren Conrad Beauty

Učitati još
Zatvori