Lansiran je novi Laura Mercier tekući puder. Prvi je to njihov proizvod za ten nakon 5 godina
Lansiran je novi Laura Mercier tekući puder. Prvi je to njihov proizvod za ten nakon 5 godina

Lansiran je novi Laura Mercier tekući puder. Prvi je to njihov proizvod za ten nakon 5 godina

Laura Mercier kultni je, ali luksuzni brend koji si ne mogu mnogi priuštiti. Bez obzira na njegovu nepristupačnost, njihov setting puder postao je viralan i to zahvaljujući beauty youtuberima koji su ga mahom koristili za settiranje svoje šminke. Tako je polako, ali sigurno nastao kult Laure Mercier i to zbog jednog jedinog proizvoda. Da, onda je u priču došla i krema, bila je popularna, svi su je htjeli jer ju nisu mogli imati, ali ona ni izbliza nije bila takav hit.

E pa sada, pet godina od posljednjeg Laura Mercier makeup proizvoda za ten, taj brend je izbacio tekući puder. Radi se o Real Flawless Foundation puderu koji je svjetlo dana ugledao 22. veljače, a iz brenda tvrde kako koži daje prirodan izgled koji oni i inače promoviraju.

Po čemu je poseban Laura Mericer puder?

Formula ovog pudera nudi srednje prekrivanje, a može se nadograđivati. Iz brenda tvrde kako ni nakon nekoliko slojeva ovaj puder nije težak te da cijelo vrijeme ostaje prozračan. Dolazi u 30 različitih nijansi, a otporan je na vodu, znojenje i ne preslikava se. Također, kažu da ujednačava ten, a kao i mnogi novi puderi na tržištu on je dijelom i skincare. Brend tvrdi da ima anti-age svojstva te da hidratizira.

Kažu kako ovaj puder briše granicu između kože i makeupa. Koristit ćete ga tako što ćete na gornju stranu dlana istisnuti pumpicu ili dvije proizvoda, ovisno o tome koliko jaku pokrivnost želite. Za ovaj puder najbolje je koristiti gusti kist za tekući puder. Njime ćete proizvod stopiti s kožom.

Uz sve što smo nabrojali, ovaj puder je nekomedogen, odnosno ne čepi pore. Formula je veganska i nije testirana na životinjama. Korisnici koji na kojima je puder testiran rekli su kako se savršeno stapa s kožom te da ni na kraju dana nisu imali neugodan osjećaj na koži zbog njega. No, da zaključimo, ovaj puder primjereniji je ljudima sa suhom kožom jer nije matirajuć. Ako imate masnu kožu, mogli biste se jako brzo zasjajiti. Ako vam to ne smeta, ovaj puder ne može naškoditi. No ako se ne želite sjajiti, možda ovo nije najbolja opcija za vas.

FOTO: Instagram (@lauramercier, @sandrastjerneus)

Učitati još
Zatvori