Lancôme je pokrenuo vlastiti Skin Science Club. I vi se možete pridružiti
Lancôme je pokrenuo vlastiti Skin Science Club. I vi se možete pridružiti

Lancôme je pokrenuo vlastiti Skin Science
Club. I vi se možete pridružiti

U ponedjeljak 25.03. je u intimnoj atmosferi Bistro Apetita by Marin Rendić održano prvo Lancôme skincare druženje povodom lansiranja Lancôme Skin Science Club-a. Brend koji u središte inovacija stavlja znanost i vodi se najkvalitetnijim sastojcima za učinkovitost proizvoda, broji 131 patent po pitanju sastojaka, inovacija i pakiranja.

U predivnom ambijentu inspiriranom kohezijom francuskog šika i moderne svijesti o „wellbeingu“, ljubitelji skincare-a imali su priliku educirati se o najnovijim trendovima i metodama za poboljšanje kože i njezine funkcionalnosti, otkriti Lancôme Rénergie liniju koja je rezultat 40-godišnjeg istraživanja i revolucionarnih formula te ponoviti znanje o važnosti SPF zaštite kao i bitnim sastojcima koji utječu na kvalitetu kože.

Lancome Skin Science Club
Lancome Skin Science Club
Lancome Skin Science Club

Lancôme Skin Science Club predstavili su stručnjaci

Ivana Petković Čevra, Advocacy & Communication Lead za L’Oreal Luxe diviziju moderirala je panel kojem su se pridružili iz Poliklinike Duduković-Kisić, poznati plastični kirurg i doktor znanosti, dr. Mladen Duduković, dr. Jakov Jurčević, estetski liječnik te Darija Šeremet, Education manager za L’Oreal Luxe.

Lancôme je pionir beauty tech uređaja od 2009. godine, a 2020. je predstavio svoj najnapredniji uređaj za dijagnozu kože, Skin Screen. Skin Screen predstavlja revolucionarnu kombinaciju tehnologije tri polarne svjetlosti, kombiniranje standardne vidljive i križno polarizirane svjetlosti s UV bljeskovima, povezan s AI i algoritmima računalnog vida za mjerenje 12 ključnih kliničkih parametra kože uključujući teksturu, crvenilo, smeđe mrlje, vidljive i začepljene pore, bore i fine linije, čvrstoću, hidrataciju, UV efekt i 3 parametra posvećena konturi očiju.

Lancome Skin Science Club
Dr.Mladen Duduković
Lancome Skin Science Club
Dr.Jakov Jurčević
Lancome Skin Science Club
Dr.Mladen Duduković, Ivana Petković Čevra, Dr.Jakov Jurčević, Darija Šeremet

Online zajednica

Lancôme kao ključne vrijednosti ističe učinkovitost, sigurnost i senzorialno iskustvo. Zalaže se za njegu kože koja je osnažena znanošću, potkrijepljena tehnologijom i kreirana sa posebnom brigom u vidu učinkovitih i vidljivih rezultata.

U današnje vrijeme, velika je potreba za znanstveno dokazanim proizvodima koji sprječavaju pojavu znakova starenja kože. No, bez pomoći stručnjaka, ponekad može biti teško shvatiti sve stručne pojmove i najsuvremenije sastojke.

Potaknuti željom za osnaživanjem skincare zajednice Lancôme osniva Skin Science Club – online community gdje će svojim članovima omogućiti platformu koja će kao glavni cilj imati edukaciju, gostovanje brojnih stručnjaka, dijeljenje iskustava te avant premiere ponude za članove.

Lancome Skin Science Club
Lancome Skin Science Club
Lancome Skin Science Club
Lancome Skin Science Club

I vi danas možete postati član Lancôme Skin Science Club-a i preuzeti vaš Lancôme Skin Care Journal!

Ova digitalna verzija dnevnika za njegu kože sigurno će oduševiti sve one koji žele redovito pratiti stanje svoje kože tijekom vremena.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori