Najnoviji, trostruki anti-age serum koji će vaša koža obožavati

Najnoviji, trostruki anti-age serum koji
će vaša koža obožavati

Serumi su jedan od najznačajnijih dijelova skincare rutine. Njih prve nanosimo na lice nakon što očistimo i osušimo kožu, stoga je važno odabrati prave aktivne sastojke s obzirom na rezultate koje želimo postići. Isto tako, serum je jedan od onih skincare proizvoda u koje se uistinu isplati uložiti malo više, kako bismo kasnije mogle uživati u svim benefitima koje nam on može donijeti. Također, stručnjaci pogotovo preporučuju korištenje seruma za smanjenje svih ‘nedostataka’ kože koji su povezani sa starenjem – hiperpigmentacija, fine linije i bore.

Aktivni sastojci koje najčešće tražimo u svojim serumima su hijaluronska kiselina, vitamin C i/ili niacinamid, peptidi… No, često se nađemo pred zidom kad poželimo kombinirati ove aktivne sastojke te ne znamo odakle krenuti i kojim redoslijedom nanositi sve te silne serume. Srećom, sada se to više ne moramo pitati jer je Lancôme kreirao novu revolucionarnu formulu Rénergie H.C.F. Triple Serum, a obožavaju ga i slavne dame poput Amande Seyfried koja je ujedno i zaštitno lice brenda.

9 od 10 žena prešlo bi na upotrebu Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Seruma

Trideset godina nakon lansiranja Rénergie linije [1992.], Lancôme predstavlja novo doba visokoučinkovitih proizvoda za njegu kože koji znatno pridonose volumenu kože te njezi protiv bora i tamnih mrlja uz novi proizvod Rénergie H.C.F. Triple Serum. On u jednoj trostrukoj dozi ujedinjuje tri aktivna sastojka koji su poznati po svojim komplementarnim i istodobnim učincima na znakove starenja kože, a do sada su se smatrali nekompatibilnima: hijaluronska kiselina, vitamin C + niacinamid i ferulinska kiselina.

Žene su izjavile da primjećuju napredak u cjelokupnom izgledu kože unutar samo tjedan dana. Rénergie H.C.F. Triple Serum toliko je učinkovit, uz istodobno pružanje vrhunske njege, da 9 od 10 žena u SAD-u, Francuskoj i Kini tvrdi da bi svoj trenutačni serum rado zamijenile ovim ili bi ga dodale svojoj rutini njege kože.

Nova generacija dermokozmetičkih aktivnih sastojaka

Hijaluronska kiselina

Hijaluronska kiselina je sastojak za njegu kože koji se često nalazi u vašim omiljenim serumima, maskama i hidratantnim kremama i važan je dodatak dnevnoj rutini za njegu kože. To je zato što se hijaluronska kiselina, molekula koja se prirodno nalazi u koži, veže za vodu kako bi ‘popunila’ kožu i pružila joj onaj rosni, sjajni učinak. Kad se radi o Rénergie H.C.F. Triple Serumu, hijaluronska kiselina u njegovoj formuli dobiva se pomoću biotehnologije i zelene kemije. Hijaluronska kiselina poznata je po tome što apsorbira količinu vode do 1000 puta veću od vlastite težine i tako pomaže zagladiti kožu i vratiti joj punoću. Nova generacija ovog sastojka još učinkovitije prodire u kožu i zadržava se u njoj 13 puta dulje od standardne hijaluronske kiseline.

Vitamin C + niacinamid

Dok su čišćenje i hidratacija kože, nedvojbeno vrlo važan dio svake dobre rutine njege kože, odlična rutina će definitivno u sebi imati proizvod koji u svojoj formuli sadrži sastojak poput vitamina C. Ovaj ultrapopularni antioksidans štiti kožu od slobodnih radikala [poput UV zraka i onečišćenja], potiče proizvodnju kolagena i briše tamne mrlje kako bi razotkrio sjajnu kožu i kreirao ujednačen ten.

Ako vitaminu C pridružimo još jedan čudesan sastojak poput niacinamida [oblik vitamina B3], možemo postići još bolji rezultat. Niacinamid pomaže koži u proizvodnji ceramida za poboljšanje zaštitne funkcije kože i hidratacije, uz to povećava proizvodnju kolagena kako bi pomogao kod smanjenja pojave finih linija i bora te minimizirao vidljivost pora. Isto tako, on smanjuje prekomjernu proizvodnju sebuma i može pomoći u ublažavanju vidljivosti hiperpigmentacije. Kao da to nije dovoljno, pokazalo se da ima i protuupalno djelovanje što ga čini osobito korisnim sastojkom za one s aknama i rozacejom, te se radi i o snažnom antioksidansu.

S obzirom na mnoštvo blagodati oba ova sastojka i s obzirom na njihovu komplementarnu prirodu, oni su moćna kombinacija. Iako imaju malo različite mehanizme djelovanja, oni rješavaju iste ‘probleme’ iz različitih kutova, što Rénergie H.C.F. Triple Serum čini još moćnijim saveznikom u borbi protiv znakova starenja.

Ferulinska kiselina

Ferulinska kiselina je snažan antioksidans koji neutralizira oštećenja slobodnih radikala, ultraljubičastog svjetla ili infracrvenog zračenja – sve ono što ubrzava starenje kože. Nalazi se u staničnoj stijenci biljaka poput zobi, smeđe riže, kikirikija i naranče. Ojačavajući kožnu barijeru, ovaj sastojak pomaže i poboljšati kvalitetu kože. U Rénergie H.C.F. Triple Serumu ovaj sastojak je čist u udjelu od 99%, a dobiven je iz rižinih klica ili mekinja uz pomoć zelene kemije.

Također, nećete se morati brinuti da ćete imati problema s iritacijom ili osjetljivošću uz ovaj sastojak jer svi tipovi kože mogu uživati u ferulinskoj kiselini. No, njegove prednosti posvjetljivanja čine ga posebno izvrsnim za sve koji se suočavaju s umornim tenom, podočnjacima i hiperpigmentacijom.

3 teksture u jednoj trostrukoj dozi

Svaki od ovih dermokozmetičkih aktivnih sastojaka u ovom serumu stoji u zasebnom spremniku unutar bočice, kako bi se spriječio utjecaj zraka, svjetlosti i nečistoće te kako bi se očuvala optimalna učinkovitost prije nego što se sastojci pomiješaju pri nanošenju s pomoću trostrukog aplikatora.

Ova se tri dermatološki aktivna sastojka kombiniraju s glikopeptidima iz ekstrakta lanenih sjemenki, ključnih i prepoznatljivih sastojaka proizvoda iz asortimana Rénergie. Velike koncentracije aktivnog ekstrakta lanenih sjemenki dobivene su hladnim prešanjem. Takav ekstrakt lana bogat je peptidima i oligosaharidima. Peptidi jačaju zaštitnu kožnu barijeru i pomažu hidratizirati kožu, dok oligosaharidi poboljšavaju njezinu strukturu.

Lancôme Rénergie H.C.F. Triple Serum možete nabaviti ovdje.

Foto: Lancôme

Učitati još
Zatvori