Prvi beauty proizvodi s potpisom Lady Gage su stigli i rasprodali se u trenu

Još u svibnju prošle godine, obožavatelji Lady Gage otkrili su da američka pjevačica i glumica priprema nešto novo –  ovog puta u beauty svijetu. Nakon što je osvojila glazbeni i filmski svijet svojim neporecivim talentom, a modni svijet svojim hrabrim odabirima i neočekivanim transformacijama, čini se da je Lady Gaga odlučila ostaviti svoj trag i u beauty svijet.

MAKE UP S POTPISOM LADY GAGE

Ljubav prema make upu Lady Gaga je odlučila podijeliti sa svojim obožavateljima kroz novi projekt naziva Haus Beauty. Nakon više od godinu dana nagađanja o kakvom se projektu točno radi, prije deset dana predstavljeni su prvi Haus Laboratories proizvodi koji su potvrdili nagađanja većine fanova da se radi o beauty brendu.

S filozofijom koja uključuje sve, potiče na kreativnost, istraživanje i prihvaćanje sebe i drugih baš onakvima kakvi jesu, Haus Beauty od samog se početka istaknuo kao poseban brend od kojeg možemo očekivati mnogo. 15. srpnja predstavljeni su i prvi Haus Beauty proizvodi – šest mini kolekcija koje obuhvaćaju sve to vam treba za kreativnu igru s make upom i efektni make up look, a koje je kurirala osnivačica brenda Lady Gaga.

Svaka Haus of Collections uključuje RIP LIP LINER olovku za usne, LE RIOT LIP GLOSS sjajilo za usne i GLAM ATTACK tekući puder sa shimmerom.

U deset dana od predstavljanja proizvoda i mogućnosti naručivanja prije službenog izlaska, prvi make up proizvodi s potpisom Lady Gage već se nalaze u kategoriji beauty bestsellera na Amazonu.

Divne nijanse prva tri proizvoda otkrijte u nastavku, sve novosti i odličnu dozu inspiracije pronađite na službenom Instagram profilu brenda @hauslabs, a svi proizvode dostupni su za pre-order na hauslabs.com.

Foto: Instagram (@hauslabs)

0