Kylie X The Grinch najljepša je božićna make up kolekcija dosad!

Kylie X The Grinch najljepša je
božićna make up kolekcija dosad!

Možda ste i vi među onima koji nisu veliki obožavatelji blagdanskih tradicija, baš poput Grincha? Od prizora na ukrašeno božićno drvce i snježni pokrivač na prozoru možda će vam i zatitrati srce, ali nikad niste puno marili za pretjerivanjem u vezi svega toga. Svake blagdanske sezone vam je jedini zahtjev to da se okupite sa svojim najdražima i pogledate kakav filmski klasik ili se bavite nekim drugim posebnim božićnim ritualima. Bez obzira na to koji su vaši uobičajeni rituali, sigurno ste se nekad svi okupili s prijateljima ili obitelji kako biste otkrili ‘Kako je Grinch ukrao Božić‘, bilo da se radi o filmu s Jimom Carreyjem ili Dr. Seussovoj knjizi. No, jeste li znali da je upravo stigla The Grinch kolekcija šminke koja dolazi u suradnji s Kylie Jenner?

Make up kolekcija koja budi nostalgiju više nego ijedna druga dosad

Radi se o kolekciji Kylie Cosmetics x The Grinch, koju čini čak 19 proizvoda – paleta sjenila sa 16 nijansi, četiri sjenila u olovci, set od šest ruževa za usne, jedan matte kit za usne, rumenilo, highlighter, dva svjetlucava sjenila za oči, dva sjajila za usne i jedan eyeliner. Proizvodi se mogu nabaviti pojedinačno, ali i u setu. Ne sumnjamo da vi svakom pravom obožavatelju Grincha ovo bila vrhunska make up kolekcija koja budi nostalgiju više nego ijedna druga dosad.

Brend Kylie Cosmetics inače nije poznat po službeno licenciranim kolekcijama ili suradnjama, barem ne s nekim izvan obitelji Kardashian/Jenner. No, Kylie je napravila iznimku za najslavnijeg božićnog negativca te kreirala izuzetno cool make up kolekciju. Iz njezine tvrtke došlo je jedno prilično jednostavno objašnjenje zašto – Kylie Jenner baš voli Grincha. Svake je godine tijekom praznika čitala knjigu ‘Kako je Grinch ukrao Božić‘, a sad ga obožava i njezina kćer. Kako bi obilježile dolazak najnovije kolekcije u prodaju, Kylie je sa Stormi čak kreirala i preslatke Grinch cupcakese. U nastavku možete vidjeti što se sve nalazi u Kylie X The Grinch kolekciji.

Kylie X Grinch Shimmer Eye Glaze Duo
Kylie X Grinch Lipstick set
Kylie X Grinch High Gloss Duo
Kylie X Grinch Shadow Sticks
How The Grinch Stole Christmas! Matte Lip Kit
Kylie X The Grinch Pressed Powder Palette
Max The Reindeer Blush
Littlest of Whos Kylighter
Olive Liquid Kyliner Pen

Kolekcija šminke Kylie Cosmetics x The Grinch inače je dostupna za kupovinu putem web shopa, ali trenutno je pomama toliko velika da je cijela kolekcija rasprodana. No, vrijedi pratiti aktualnosti ako ponovno postane dostupna.

Foto: Instagram, Kylie Cosmetics

Učitati još
Zatvori