Popularna hair stilistica predstavila je liniju proizvoda za njegu kose bez dodatka parfema

@kristin_ess

Instagram profil hair stilistice Kristin Ess jedan je od onih na koji uvijek svratimo kad trebamo dozu inspiracije za savršenu frizuru, ali i savjet za njegu kose. Već je ranije predstavila proizvode za suho i osjetljivo vlasište, a s krajem godine donijela je i odličnu vijest za sve one koji traže proizvode za njegu kose bez dodatka parfema i mirisa.

Stilistica je predstavila sedam fragrance-free proizvoda, među kojima se nalaze šampon, regenerator, proizvodi za stiliziranje kose, kao i njegu. Prilikom osmišljavanja kolekcije, željela je kreirati proizvode za ljude poput nje same koja ima izrazito osjetljivu kosu i pojedini proizvodi mogu joj stvoriti probleme. Kristin je izjavila kako se uvijek zalaže za njegu kože te je primijetila kako sve više brendova u svojim kolekcijama nudi proizvode bez mirisa pa je željela isto učiniti s proizvodima za njegu kose.

@kristin_ess

Svaki proizvod dolazi u prozirnoj bočici jer je željela da ljudi vide kako proizvodi izgledaju,, a niti jedan proizvod nije skuplji od 15 dolara. Kolekcija se sastoji od kreme za njegu kose, tonika, dnevnog šampona za pranje, regeneratora za povećanje sjaja, šampona za teksturu kose, maske za dubinsko tretiranje kose i suhog šampona u prahu.

Proizvodi s potpisom poznate hair stilistice mogu se kupiti i na web shopu Feel Unique koji dostavlja u Hrvatsku pa vjerujemo kako će i ova linija uskoro biti dostupna.

Foto: Instagram

0