Kremasta sjenila jedan su od najvećih beauty trendova jeseni
Kremasta sjenila jedan su od najvećih beauty trendova jeseni

Kremasta sjenila jedan su od najvećih
beauty trendova jeseni

Jesenskih beauty trendova je zaista mnogo, međutim tome pridodaje i činjenica da praktički mijenjamo kozmetičku torbicu u novoj sezoni. Točnije, jesen je vrijeme u kojem posežemo za proizvodima koji imaju veću pokrivnu moć. Svakih nekoliko sezona vrijedi obnoviti proizvode u kozmetičkoj torbici te ju napuniti starim, ali i novim favoritima. Jedan od proizvoda koji zaista morate uvrstiti u vlastitu kozmetičku torbicu, ako već niste, je kremasto sjenilo. Za kremasto sjenilo se također ističe da će biti must-have beauty proizvod jeseni.

Kremasta sjenila koja želimo u svojoj kozmetičkoj torbici

Jedna od glavnih prednosti kremastih sjenila je ta što se zaista lako koriste – namažete ih na oči i rubove izblendate četkicom. Također, većini slučaja su bolje pigmentirana od sjenila puderaste formulacije. Osim odlične pigmentacije u spoju s dobrim primerom na vašim kapcima mogu izdržati praktički cijeli dan. Kremasta sjenila dolaze u matt i shimmer formulaciji, a za jesen preporučamo da birate tamnije tonove koji će istaknuti svaku boju oka.

Dodavanje jednog od najboljih kremastih sjenila u vašu kozmetičku torbicu vam pomaže zaokružiti vašu beauty rutinu, a istovremeno vam dati effortless izgled. Izbor najboljih donosimo u nastavku, a možete ih kupiti na Cult Beauty,  Beauty Bay i Douglas web stranici.

Hourglass
Westman Atelier
Charlotte Tilbury
Westman Atelier
Hourglass
Laura Mercier
Too Faced
Clarins
Clarins
Givenchy
Armani Beauty
Armani Beauty
Dr. Irena Eris

Foto: Cult Beauty, Beauty Bay, Douglas

Učitati još
Zatvori