Afrodita ima genijalnu liniju kozmetike za punjenje bora, a isprobati ju možete i vi

Kozmetika Afrodita je jako ponosna na naprednu liniju za njegu lica, PERFECT CODE AFRODITA PROFESSIONAL, kojom nadmašuje već poznate koncepte pomlađivanja s kojom je postigla veliki prodajni uspjeh u prošloj godini i na svjetskoj razini.

Nova Perfect Code linija

Perfect Code predstavlja potpuni kod ljepote primjeren svakoj koži. S potpunim formulacijama biomimetičkih peptida djeluje neposredno na stanice kože, potiče ih na obnavljanje i tako poboljšava vlastito djelovanje dermalnog sloja kože.

Peptidi, »naj« sastojak u kozmetičkoj industriji zadnjih četvrt stoljeća, predstavljaju globalan napredak u kozmetičkom tretmanu kože. Peptidi stanicama kože šalju signal da otpočnu intenzivnu obnovu ključnih elemenata za izgradnju kože – kolagena, elastina, hijaluronske kiseline. Signale primaju samo stanice kojima je potreban poticaj. Zbog svog jedinstvenog načina djelovanja primjereni su za sve dobne skupine. Izraz »biomimetički« znači da sastojak, u ovom slučaju peptid, precizno oponaša prirodne mehanizme rada kože – ponaša se kao »svojstven« koži.

U liniji za njegu lica Perfect Code moćna kombinacija ČETIRI biomimetička peptida i bio-aktivnog enzima omogućuje četiri mehanizma djelovanja: kao »punilo« bore (eng. »wrinkle filler«), kao pokretač stanica da se brže obnavljaju i da se ponašaju kao mlađe, kao pokretač prirodne obrambene funkcije kože, koja istovremeno štiti od štetnih čimbenika iz okoline, efekt »kroz noć preporođene kože« s naglaskom na ujednačenom tenu i smanjenju reljefnih nepravilnosti.

Proizvodi se lako međusobno kombiniraju prema želji i s obzirom na potrebe i stanje kože korisnika. Kako i kod ostalih proizvoda programa Afrodita Professional tako se i proizvodi iz linije Perfect Code lako kombiniraju s drugim linijama za njegu lica iz tog programa te međusobno dopunjuju svoje djelovanje. Proizvodi iz programa Afrodita Professional prepoznati su kao iznimno kvalitetni u očima sve većeg broja korisnika, jer sadrže visoke koncentracije aktivnih sastojaka.

Perfect Code Filler-Drops Concentrate prvi je proizvod s tako visokom koncentracijom peptida na tržištu; naime, radi se o proizvodu u kojem je ključni aktivni sastojak 60% peptidni kompleks koji djeluje s dokazanim rezultatima u ‘botox’ modu bez invazivnog procesa. Testirao ga je i neovisni institut za istraživanje te su precizna mjerenja pokazala su izuzetne rezultate. Dužina bora kod dobrovoljaca se smanjila za 34,7% već 30 minuta nakon nanošenja proizvoda Filler-Drops koncentrata.

A Perfect Code Esenca je »must have« proizvod za samostalnu njegu ali može ga se koristiti kao podlogu drugim proizvodima za njegu. Odlikuje ga izuzetna moć hidratizacije odnosno vlaženja kože, intenzivira sintezu kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Zbog aktivne »anti-pollution« formule štiti kožu od štetnih utjecaja okoline.

Proizvodi Perfect Code Afrodita Professional su dostupni u online trgovini:
webshop.afroditacosmetics.com, u Afrodita Beauty Centrima & shopovima u Zagrebu (Stara Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center Trg Drage Iblera 10) te u odabranim kozmetičkim salonima partnerima Kozmetike Afrodita. Cijene proizvoda Perfect Code Afrodita Professional: Perfect Code Esenija 380 kn, Perfcet Code Filler-Drops koncentrat 380 kn i Perfect Code maska 380 kn.

Isprobati ovu liniju možete i vi!

Journal vas ovom prilikom daruje s linijom Perfect Code kozmetike koja uključuje sva tri proizvoda, a sve što morate napraviti kako biste ju osvojili je poslati svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila PERFECT CODE. Prijaviti se možete do srijede, 12. veljače do kraja dana, a 13. veljače objavit ćemo sretnu dobitnicu.

Update: Dobitnica Afrodita Perfect Code linije kozmetike je Natalia Milanja Hribar. Čestitamo!

Foto: PR

0