‘It’ boja: Kourtney Kardashian posljednjih 28 godina nije ovako drastično promijenila frizuru
‘It’ boja: Kourtney Kardashian posljednjih 28 godina nije ovako drastično promijenila frizuru

‘It’ boja: Kourtney Kardashian posljednjih 28 godina nije ovako drastično promijenila frizuru

Kourtney Kardashian više nije crnka. Nije ni brineta. Sada je platinasta plavuša. Jedina Kardashian sestra koja tijekom godinama emitiranja njihovog reality showa nije previše odmicala od svoje prirodne boje kose, sada je plava. To je prvi puta nakon 1995. godine da se Kourtney odvažila na tako drastičnu promjenu što se frizure tiče.

Naime, kako je sama objavila, 1995. bila je usred ispita i nagovorila je frendicu da ju ofarba u plavo. Frizura je slična današnjoj, samo malo duža i malo više žuta. Ova današnja boja zapravo je savršena nijansa platinasto plave, bez žutih tonova.

Nova frizura Kourtney Kardashian

Ova drastična promjena pomalo je iznenađujuća. Najprije jer se radi o Kourtney, a onda i jer su ove godine ‘in’ prirodnije nijanse, a ne tako drastične poput platinasto plave. Ipak, ako je suditi po tome kojom brzinom nešto postane trend nakon Kardashiana i platinasto plava se vraća. Ako ste se ikada imali tu boju na glavi, znate kolika je to obaveza i koliko često biste morali biti kod frizera. Stoga, ako tek krećete u neku svoju plavu avanturu, možda da odaberete neku manje zahtjevnu nijansu ili pramenove.

Kourtney, naravno, na raspolaganju ima svu silu frizera i pristup najboljim mogućim proizvodima pa njezina kosa i neće toliko nastradati zbog blajhanja. Također, bitno je naglasiti, da vi, osim ako nemate na raspolaganju cijeli dan, vjerojatno neće iz prve dobiti ovu nijansu. A čak i ako cijeli dan sjedite na frizerskom stolcu, to ne garantira ovakvu boju. Stoga je najpametnije u ovakav pothvat ići postepeno.

Inače, poznato je da su Kardashian sestre sklone perikama, ali Kourtney je cijeli proces blajhanja popratila na svojem storyju na Instagramu. Najstarija Kardashianka od 2021. nosi kratki bob i s time je sasvim u trendu jer je upravo to frizura koja će obilježiti proljeće pred nama. Njezina frizura gotovo uvijek je prilično jednostavno stilizirana. Razdjeljak je na sredini ili na stranu, a kosa je ili totalno ravna ili ima lagane valove. Zapravo, ona je savršen primjer toga da bob može biti i sasvim jednostavan za održavanje.

FOTO: Instagram (@kourtneykardash)

Učitati još
Zatvori