Korres je brend čiji su nas proizvodi na prvu oduševili
Korres je brend čiji su nas proizvodi na prvu oduševili

Korres je brend čiji su nas
proizvodi na prvu oduševili

KORRES je grčki beauty brand, nastao iz najstarije atenske homeopatske ljekarne 1996. godine. Osnovali su ga grčki farmaceut Giorgos Korres koji vjeruje u urođenu moć prirodnih sastojaka i kemijska inženjerka Lena Korres koja vjeruje da je priroda inspiracija za znanstvena otkrića. Uz Grčku, prirodu, njezino ljekarničko nasljeđe, znanost i estetiku kao pokretačke snage, KORRES isporučuje sigurne, učinkovite, proizvode čistih formula na bazi biljaka, uživajući u prisutnosti svojih proizvoda diljem svijeta.

Slijedeći svoju savjest od 90-ih, KORRES ponosno posjeduje proces od sjemena do kože i natrag kroz šest prepoznatljivih laboratorija, odražavajući viziju brenda: Soil Lab, Extraction Lab, Molecular Lab, Formulation Lab, Design Lab, Recycle Lab. Od tla i sjemena, procesa ekstrakcije, primarnog i biološkog istraživanja do formulacije temeljene na stotinama testova učinkovitosti + sigurnosti, dizajna i natrag do recikliranja i ponovne uporabe svih komponenti.

Nova linija stvorena za njegu kože

Budući da se stoljećima grčka tradicionalna njega kože spaja sa znanošću, kolekcija za njegu kože KORRES Greek Yoghurt postati će nezamjenjiva superhrana vašoj koži, dajući joj baršunast i zdrav izgled. To je prva i jedina linija za njegu kože bazirana na pravom grčkom jogurtu. KORRES je stekao stručnost svjetske klase u formulacijama na bazi jogurta, kao prvi brand na svijetu koji je 2003. godine napravio proizvod s pravim jestivim jogurtom, tzv. kultni Yoghurt Cooling Gel, za koji su bile potrebne 3 godine istraživanja.

Gotovo dva desetljeća kasnije, KORRES predstavlja kolekciju za njegu kože sa probioticima i pravim grčkim jogurtom, koja uravnotežuje mikrobiom kože te žednoj i osjetljivoj koži pruža ugodan osjećaj i 48 satnu dubinsku, umirujuću hidrataciju. Obogaćena dodatnom dozom prebiotika i probiotika, te inovativnim kompleksom WaterPatch, ova kolekcija za njegu kože uz pomoć vrhunske tehnologije prilagođene mikrobiomu štiti i hrani kožu pružajući joj dubinsku hidrataciju, te jača ten i održava ravnotežu mikrobioma kože.

Linija proizvoda iz koje želimo baš sve

Nova KORRES linija sadrži: čistač za lice, koji glasi kao jedan od najboljih na tržištu, – Greek Yoghurt Foaming Cream Cleanser. Visokoučinkovitu gel-kremu – Greek Yoghurt Nourishing Probiotic Gel-Cream, serum koji štiti mikrobiomu kože – Greek Yoghurt Probiotic Skin-Supplement Serum, masku za lice koja hidratizira i njeguje kožu – Greek Yoghurt Probiotic SuperDose Face Mask i okoloočni serum Greek Yoghurt Wide Awake Eye Gel.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori