Korejska kozmetika i dalje niže odlične novitete koje želimo isprobati

@cremorlab_kr

Kad je riječ o beauty novitetima, sve oči uvijek su uprti u Južnu Koreju koja je postala jedan od predvodnika kad je riječ o novostima u svijetu preparativne i dekorativne kozmetike. Jedan od noviteta koji se nalazi vrlo visoko na listi popisa je sheet maska brenda Femmue, novog luksuznog korejskog brenda za njegu kože. Riječ je o maski za lice sastavljenoj od formule bogate prirodnim i botaničkim sastojcima i bogate tuksture. Dream Glow Revitalize maska te Radiance Sheet maska nalaze se među favoritima koje želimo probati, a posebno se preporučuju za putovanja jer hidratiziraju kožu.

Korejski brend Neogen predstavio je ulje za čišćenje lica Real Cica Micellar Cleansing Oil koje mogu koristiti čak i osobe s masnom kožom. Iako se na prvu čini kontradiktornim, ovo ulje za čišćenje lica ima pH vrijednost sličnu našoj koži pa neće zatvoriti pore ili izazvati prištiće na koži. Miceralno ulje nježno uklanja nečistoće s lica bez grubih sastojaka u svojim formulama, hrani kožu, a istovremeno ne ostavlja ljepljivi trag na licu, što je uistinu velika prednost.

Ponekad se čini da ništa ulji ne pruža prekrasan sjaj na licu kao ulja za kožu, a ona nove generacije posebno su impresivna zahvaljujući razvoju tehnologije i visokotehnološkim certifikatima koje posreduju. Venn Advanced Multi-Perfecting Red Oil Serum kombinira prirodna ulja s fermentiranim botaničkim ekstraktima, a formula sadrži i korejsku anđeliku, biljku koja pojačava učinak ulja te stvara proizvod bogat antioksidansima te proizvod za dubinsko hidratiziranje i omekšavanje kože. Savršeno je za ovo doba godine kad nam se čini da je koža grublja i hrapavija.

Klasična krema za lice sad dolazi u novom, još boljem izdanju koja je neophodna da bi koža pravilno funkcionirala, bez obzira na upotrebu maski za lice i seruma. Da bi funkcionirala, krema ne treba biti masna ni teška, a najbolji primjer koji to dokazuje je Cremorlab O2 Couture Hydra Intense Cream koja dubinski njeguje i hidratizira kožu. Savršena je podloga za šminku jer će je održati svježom te neće izgubiti sjajan izgled.

Foto: Instagram, Net a Porter

0