Brend koji nikad ne razočara lansirao je inovativni duo koji u jednom danu smanjuje prištiće
Brend koji nikad ne razočara lansirao je inovativni duo koji u jednom danu smanjuje prištiće

Brend koji nikad ne razočara lansirao je inovativni duo koji u jednom danu smanjuje prištiće

Kiehl’s predstavlja revolucionarno rješenje za kožu bez nepravilnosti u obliku novog asortimana proizvoda za nepravilnosti, uključujući Truly Targeted Blemish-Clearing Solution prozirni tekući serum za kožu sklonu nepravilnostima i Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion losion za lice – inovativni duo koji će vam pomoći riješiti se prištića bez osjećaja boli na koži.

Truly Targeted Blemish-Clearing Solution i Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion

Truly Targeted Blemish-Clearing Solution

Klinički dokazano brzo smanjuje nepravilnosti te istodobno spriječava nastanak mitesera i štiti od vanjskih utjecaja. Ovaj neivdljivi tekući flaster djeluje kao tretman za izravno nanošenje na nepravilnosti i stvara prozračnu barijeru koja učinkovito smanjuje*:

  • Izraženost boje prištića unutar 2 sata
  • Veličinu prištića unutar 24 sata
  •  Tragove na koži unutar 4 tjedana
Truly Targeted Blemish-Clearing Solution (2)Truly Targeted Blemish-Clearing Solution (2)

Ova formula namijenjena koži sklonoj nepravilnostima primjenjuje našu jedinstvenu tehnologiju koja sadržava:

  • 2 % salicilne kiseline: Sastojak protiv nepravilnosti kojim se uklanjanju aktivne nepravilnosti i spriječava nastanak novih.
  • 4 % niacinamida i 0,2 % korijen sladića: Pomaže u smirivanju crvenila i smanjuje izgled tragova nepravilnosti na koži.
  • Lactobacillus ferment i glicerin: Kombinacija postbiotika i sredstva za zadržavanje vlage pomaže jačati barijeru kože i povećava razinu hidratacije radi smanjenja neželjenih posljedica kao što su suhoća, crvenilo i nadraženost.

Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion

Osmišljen radi ciljanog utjecaja na smanjenje suvišne masnoće kože i područja nepravilnosti, ovaj osvježavajući gel-losion pruža trostruku učinkovitost protiv nepravilnosti tako što ih pomaže uklanjati, ublažavati njihove tragove i spriječava nastanak novih nepravilnosti bez prekomjerne suhoće. Ispitanici su istaknuli**:

  • 100 % poboljšan izgled kože
  •  31 % manje tragova na koži nakon pojave mrlja

Formulu koja ne isušuje i ne nadražuje kožu osmislili su stručnjaci, a sadržava:

• 1,2 % salicilne kiseline i 2 % niacinamida: Optimalna dnevna koncentracija za kožu sklonu nepravilnostima, spriječavanje nastanka novih nepravilnosti i posvjetljenje mrlja bez prekomjernog isušenja.

Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion (1)
Truly Targeted Blemish-Clearing Solution i Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion

Kako ih koristiti?

Za optimalne rezultate koristite Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion, koji je trenutno dostupan za kupnju samo online putem službene web stranice, kao svakodnevni tretman za kožu sklonu nepravilnostima i dodajte Truly Targeted Blemish-Clearing Solution kao tretman za izravno nanošenje na nepravilnosti. Truly Targeted Blemish-Clearing Solution može se upotrijebiti kao posljednji korak u rutini njege kože jer se nevidljiva formula nadovezuje na UV i prodire ispod šminke.

Expertly Clear Blemish-Treating & Preventing Lotion (2)

*Temeljeno na stručnoj procjeni ili rezultatima mjerenja u sklopu kliničkog ispitivanja
**Temeljeno na stručnoj procjeni 75 ispitanika u sklopu kliničkog ispitivanja

Foto: PR

Učitati još
Zatvori