Omiljena Kiehl’s krema za lice koja pomaže protiv bora ima novu formulu lagane, gel teksture
Omiljena Kiehl’s krema za lice koja pomaže protiv bora ima novu formulu lagane, gel teksture

Omiljena Kiehl’s krema za lice koja pomaže protiv bora ima novu formulu lagane, gel teksture

Kiehl’s Super Multi-Corrective Soft Cream, superbogata gel hidratacijska krema, djeluje na sedam znakova vidljivog starenja masne i mješovite kože. To ju čini savršenom opcijom za mlađu kožu, kao i za početak uvođenja rutine protiv znakova starenja kože.

Iako mlađa koža možda ne pokazuje značajne znakove starenja kože, degradacija kolagena može započeti već u dobi od 20 godina. Tad se kod masne kože jače vide znakovi gubitka kolagena, što uključuje vidljive pore, sitne bore i neujednačenu cjelokupnu teksturu.

kiehl's

Nova zvijezda u rutini njege lica

Super Multi-Corrective Soft Cream vidljivo učvršćuje i popunjuje kožu, istovremeno smanjuje pojavu bora, pojačava sjaj i poboljšava elastičnost kože kako bi se stvorila glatkija tekstura i ujednačeniji ton. Umirujuća, lagana tekstura trenutno se upija u kožu i tako pomaže popraviti i nadoknaditi kolagen te obnoviti temelj kože uz osvježavajuć i nemastan osjećaj. 96% njih slaže se da su vidljivi rezultati protiv znakova starenja kože, sa završnim slojem bez sjaja.

krema, lice, skincare, spf, istock

Ključni sastojci

Ključni sastojci omogućuju dvostruku potporu kolagenu, između ostalog ProxylaneGX, višestruko patentirani sastojak koji je klinički ispitan za bolji osjećaj čvrstoće, elastičnosti i vidljivo poboljšavanje kontura lica. Adenozin, koji umiruje kožu i smanjuje vidljivost bora, i novi supersastojak Capryloyl Glycine, koji aktivno smanjuje višak sebuma kako koža ne bi izgledala sjajno.

kiehl's

Super Multi-Corrective Soft Cream pridružuje se Kiehl’s Super Multi Corrective liniji koja ključuje Super Multi-Corrective Cream, kremu za lice i Super Multi-Corrective Anti Aging Eye Cream, kremu za područje oko očiju.

Možete je pronaći u svim Kiehl’s prodavaonicama u Hrvatskoj (Arena Centar, Centar Cvjetni, City Center one West u Zagrebu; City Center one u Splitu; Supernova Zadar), kao i na www.kiehls.hr.

Foto: iStock, PR

Učitati još
Zatvori