Jedan od najpoželjnijih beauty adventskih kalendara uskoro stiže u Hrvatsku

S prvim danima studenog polako stižu i prvi vjesnici blagdanske sezone koju s nestrpljenjem iščekujemo. Iako nas od magične atmosfere koja će raskošno ukrašene ulice gradova ispuniti mirisom kuhanog vina i fritula dijeli još nekoliko sivih jesenskih tjedana, dašak blagdanske čarolije već sada možemo pronaći u malim stvarima. Uz mirisne svijeće i omiljene blagdanske kolačiće koje uvijek možete ispeći jer za njih nikad nije prerano, dašak blagdanske groznice već donose i prvi adventski kalendari – oni iz raskošnog beauty svijeta. Iako će otvaranja kućica morati pričekati prvi dan u prosincu, sada je pravo vrijeme da se pobrinete za svoj beauty adventski kalendar jer, ako je suditi po prethodnim godinama, svi će brzo nestati s polica našim omiljenih beauty trgovina i drogerija.

Nakon pregleda prvih adventskih kalendara koji su tijekom rujna i listopada stigli u prodaju, prvi dani studenog donose jedan od najpopularnijih i najiščekivanijih beauty adventskih kalendara – onaj s potpisom brenda Kiehl’s.

KIEHL’S BEAUTY ADVENTSKI KALENDAR USKORO STIŽE U HRVATSKU

 

Beauty brend koji se nalazi iza naših omiljenih proizvoda za njegu kože i kose i ove nas je godine počastio raskošnim beauty adventskim kalendarom. U obliku preslatkog kovčega, iza dizajna Kiehl’s Limited Edition adventskog kalendara ove godine nalazi se umjetnica Bannecker i njezin prepoznatljivi zaigrani stil kojim je ukrasile i ostatak blagdanske Kiehl’s kolekcije. Ipak, ono zbog čega ćemo svi pohrliti u Kiehl’s su proizvodi koji se kriju unutar šarmantnog kovčega. Od kultnih klasika brenda poput Creme de Corps losiona za tijelo i Ultra Facial Cream hidratantne kreme za lice do novijih proizvoda o kojima posljednjih nekoliko mjeseci bruji beauty svijet poput, u Kiehl’s adventskom kalendaru pronaći ćete sve što morate isprobati da bi se po prvi put ili opet iznova zaljubili u ovaj odličan beauty brend i otkrili nekoliko novih ili se prisjetili nekoliko starih favorita.

Na društvenim mrežama jučer nas je oduševila vijest da Kiehl’s adventski kalendar stiže i u Hrvatsku i to vrlo uskoro. Blagdanska groznica i službeno može početi! Vijesti o točnom dolasku Kiehl’s Limited Edition adventskog kalendara u Hrvatsku pratite na facebook.com/kiehls.hr i instagram.com/kiehls.hr.

Foto: Instagram, Kiehl’s

0