Ova biljna micelarna voda je naš novi omiljeni čistač za lice

Micelarna voda u kratkih je nekoliko godina postala neizostavan proizvod u kupaonicama diljem svijeta. Moćne micele koje u jednom potezu čiste make up i prljavštinu postale su omiljeni beauty sastojak i saveznik u rutini njege, a svaka nova sezona upoznaje nas s nekim novim i još inovativnijim micelarnim proizvodima koji osvajaju beauty zajednicu.

Svoju novu micelarnu vodu krajem prošle godine predstavio je i Kiehl’s, i to biljnu verziju koja učinkovito čisti kožu, a istovremeno je nevjerojatno nježna. Ne isušuje kožu, ne iritira ju, pa je idealna čak i za vrlo osjetljive tipove.

Nova Kiehl’s micelarna sadrži 99,8% sastojaka prirodnog porijekla, a esencijalno ulje timijana i ekstrakti limuna među glavnim su sastojcima. Osim što čisti kožu, ova micelarna također ju hidratizira i pomaže joj ojačati prirodnu zaštitnu barijeru, zadržavajući ju u ravnoteži. Dostupna je za kupovinu i u hrvatskim Kiehl’s trgovinama, a ono što vrijedi naglasiti je da ju je najbolje koristiti uz još jedan čistač, u rutini dvostrukog čišćenja lica, za optimalne rezultate i čistu kožu koja je spremna za njegu.

Foto: Instagram

0