Stigla je Kiehl’s limitirana blagdanska kolekcija koju možete naručiti i online

Stigla je Kiehl’s limitirana blagdanska kolekcija koju možete naručiti i online

I ove blagdane, Kiehl’s u centar zbivanja dovodi svoje omiljene proizvode u razigranom, limitiranom izdanju. Nova Kiehl’s blagdanska kolekcija opet dolazi ambalaži limitiranog izdanja, među kojima su glavni proizvodi losion i maslac za tijelo Crème de Corps, noćno ulje Midnight Recovery Concentrate, njega za usne Butterstick Lip Treatment, hidratantna krema Ultra Facial Cream, piling za tijelo Scented Body Soap i tonik Calendula Herbal-Extract Toner.

Za dizajn se pobrinula ilustratorica iz Lyona, Maïté Franchi, nadahnuta izvornom Kiehl’s ljekarnom koja se i danas nalazi u New Yorku. Franchi je u svojim ilustracijama utjelovila stanovnike New Yorka koji slave glavni događaj sezone!

Još jedna bitna novost u Kiehl’su je mogućnost dostave na kućnu adresu, tako da svi još jednostavnije mogu doći do željenih Kiehl’s proizvoda. Narudžbu možete dogovoriti putem njihovih društvenih mreža – Instagrama i Facebooka.

Osim toga, Kiehl’s ove godine ponosno predstavlja i najzeleniju blagdansku kampanju dosad koja je usredotočena na manje otpada i veću održivost. Ukrasne kutije se zato sada mogu u potpunosti reciklirati, a adventski kalendari ne sadržavaju plastiku te su izrađeni od 100% recikliranog papira.

Kiehl’s blagdanska kolekcija u suradnji s Maïté Franchi

O umjetnici Maïté Franchi…

Maïté Franchi je ilustratorica iz Lyona i stručnjakinja za grafički dizajn. Nakon završetka studija, otputovala je u inozemstvo i boravila u Vijetnamu i Dublinu. Nakon što se vratila u Pariz, Maïté je radila kao kreativna direktorica za nekoliko agencija. Večeri i vikende u tom je razdoblju posvetila svojoj umjetničkoj strasti – sitotisku i ilustracijama, kojima se bavila u malom studiju u koji je pretvorila dio vlastite garaže.

Prije pet godina Maïté se preselila u Lyon gdje i danas radi kao samostalna ilustratorica u područjima kao što su oglašavanje, dizajn ambalaže i uredništvo. Nadahnuta art décoom, Franchi u svojim ilustracijama spaja geometrijske oblike, jarke boje i nježne teksture čime je u Kiehl’sov svijet unijela dašak topline i bogatstva.

Kiehl’s blagdanska kolekcija u novom ruhu možda vas odmah nadahne na uranjeni božićni shopping, a možete ju vidjeti u nastavku.

Maslac za tijelo Crème de Corps

Cijena (226g) –  285,00 kn

Noćno ulje Midnight Recovery Concentrate 

Cijena (50ml) – 508,00 kn

Ultra Facial Cream 

Cijena (50ml) – 225,00 kn

Butterstick Lip Treatment (bezbojni i ružičasti)  

Cijena – 143,00 kn

Scented Body Soap (korijandar i grejp)  

Cijena – 115,00 kn

Calendula Herbal-Extract Toner  

Cijena (250ml) – 285,00 kn

Losion za tijelo Crème de Corps

Cijena (250ml) –  235,00 kn

Limitirano izdanje Kiehl’s adventskih kalendara

Cijena: 695,00 kn

Foto: Kiehl’s

Učitati još
Zatvori