Keune je proslavio 30 godina u Hrvatskoj na najbolji način – makeoverom Hair Point Zagreb prodavaonice

Keune je proslavio 30 godina u Hrvatskoj na najbolji način – makeoverom Hair Point Zagreb prodavaonice

Renomirano ime u svijetu proizvodnje kozmetike za kosu, brend Keune, obilježava 30 godina prisutnosti na hrvatskom tržištu. U sklopu slavljeničkog raspoloženja svoj makeover doživjela je i Keune prodavaonica Hair Point Zagreb – jedini point of sale na svijetu na kojem se mogu kupiti profesionalni proizvodi za kosu Keune Haircosmetics, a koja se nalazi u centru Zagreba, u Preobraženskoj 1. 

Gošće događaja bile su i mnogobrojne influencerice, među kojima i Tena Varga, Patricija Vodopija, Lorin Nukić, dok je glazbenica i kantautorica  Lana Škrgatić bila zadužena za glazbeni dio. 

Lorin Nukić i Patricija Vodopija

Hair Point Zagreb – zakoračite u jedinstveni svijet kose! 

Inspirirani visokim standardima branda čije ime nose, prostori preuređene Keune prodavaonice Hair Point Zagreb,  vode nas u jedinstveni svijet kose, a educirano i stručno osoblje na raspolaganju je svakom kupcu da pronađe proizvode koji najbolje odgovaraju njegovim potrebama.   

Svake prve srijede u mjesecu za kupce je u prodavaonici organiziran besplatni pregled vlasišta jedinstvenim inovativnim derma skenereom za kosu i vlasište od strane stručnog Keune edukatora kao i usluga savjetovanja za rješavanje eventualnih problema s naglaskom na korištenje Care Derma linije. 

Specijalizirana Keune Care Derma linija sadrži kompletnu ponudu proizvoda namijenjenih za njegu svih tipova vlasišta i kose kod kuće. Svi proizvodi iz ove linije su dermatološki testirani i odobreni. Riječ je o liniji proizvoda koji pomažu u uravnotežiti vlasište i njegove prirodne funkcije. Esencijalni minerali imaju bitnu ulogu u tom procesu i nalaze se u svim proizvodima, a svaka linija ima svoju unikatnu tehnologiju. 

Od iduće godine Keune u regiji ulazi u prvu fazu razdvajanja proizvoda za njegu kose za profesionalne frizerske salone od proizvoda za retail tržište, pa će profesionalni Keune preparati u regiji za njegu kose od 2022. godine biti dostupni isključivo u profesionalnim frizerskim salonima i u Keune prodavaonici u Preobraženskoj 1, blizu Cvjetnog trga u Zagrebu i na Keune weshop-u

Keune Haircosmetics jedna je od najvećih multinacionalnih kompanija koja se bavi isključivo kozmetikom za kosu i jedinstvena je po pitanju obiteljske tradicije te danas predstavlja najveću obiteljsku kompaniju u svijetu koja se bavi proizvodima za kosu.  

Keune – personalizirana kozmetika za njegu kose krojena po potrebama svakog pojedinca 

Keune za svoje proizvode uvijek odabire aktivne prirodne sastojke koje kao što su ekstrakti biljaka i eterična ulja kada god je to moguće. Proizvodi su visoko koncentrirani i sadrže veliku količinu njegujućih sastojaka što rezultira zdravom i sjajnom kosom.  

Svi Keune proizvodi proizvode se i kontroliraju isključivo na jednom mjestu, u tvornici Keune Haircosmetics u Soestu blizu Amsterdama, gdje se visoka kvaliteta proizvoda kontrolira u najmodernijem hi-tech laboratoriju za kozmetiku u Europi. Keune proizvodi nikada nisu testirani na životinjama, već se svaki proizvod testira se i u svim Keune svjetskim centrima gdje frizerski stručnjaci testiraju proizvode i ocjenjuju njihovu primjenu i kvalitetu. 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori