Keune Care Blonde Savior donosi spas oštećenoj plavoj kosi
Keune Care Blonde Savior donosi spas oštećenoj plavoj kosi

Keune Care Blonde Savior donosi spas
oštećenoj plavoj kosi

Svjetski kozmetički brend Keune Haircosmetics predstavio je svoju novu liniju proizvoda Blonde Savior u elegantnom zagrebačkom fine dining restoranu ManO. Događanje je okupilo poznate profesionalce, ali i brojne druge ugledni goste. Među okupljenima bili su: Teuta Mesaroš, Mia i Nika Matić, Korana Gvozdić, Ivan Šarić, Vlaho Arbulić i drugi.

Nova linija Blonde Savior znanstveno je formulirana za posvijetljenu, oštećenu i izbijeljenu kosu. Osim što otklanja oštećenja nastalog od izbjeljivanja kose, savršeno uravnotežena kombinacija ovih proizvoda odmah pokazuje svoje rezultate. Kosa već od prvog korištenja poprima zdrav i njegovan izgled, a ponovljenom upotrebom proizvoda postaje sve čvršća. Ključni sastojci linije proizvoda Blonde Savior su glikolna kiselina i kreatin koji zajedno stvaraju jaču, sjajniju kosu koja postaje i ostaje zdrava.

Nova rutina za savršen oporavak kose

Kolekcija Blonde Savior stiže baš u pravo vrijeme, kako bi pred ljeto zaštitila i njegovala plave nijanse, a uključuje sve potrebno za njegu – šampon, masku i leave-in tretman. Prvi korak njege je šamponiranje Blonde Savior šamponom bez sulfata koji obnavlja i jača kosu a istovremeno joj pruža hidrataciju. Drugi korak je nanošenje Blonde Savior maske koja intenzivno popravlja oštećenja na poroznoj i izbijeljenoj kosi i čini je snažnom, sjajnom i zdravom. Treći je korak Blonde Savior leave-in tretman koji osnažuje, hidratizira i zaglađuje kosu, čineći je zadivljujuće zdravom i spremnom za stiliziranje jer štiti od topline do 230°C.

Već od prvog korištenja linije Blonde Savior kosa postaje sedam puta jača, ima 96% manje pucanja vlasi, a više od tri četvrtine korisnica ima osjećaj da im je kosa zdravija i zaglađenija. Nakon sedam korištenja proizvoda iz linije Blonde Savior nestaje čak 64% oštećenja nastalih izbjeljivanjem.

Prve obožavateljice

Prelijepe i uvijek besprijekorno njegovane influencerice Pamela Smoljanić, Mia Matić i Karla Kirschner prepustile su svoju kosu u ruke najpoznatijoj hrvatskoj hair stilistici Teuti Mesaroš kako bi i same osjetile dobrobit ove nove rutine i ojačale svoju kosu na zdrav i prirodan način. U otmjenom frizerskom salonu koji nosi njezino ime, Teuta im je pokazala kako najbolje primijeniti sva tri nova Blonde Savior proizvoda i jednostavno, a efektno, stilizirati oporavljenu i osnaženu kosu. Prema riječima triju influencerica, Blonde Savior je već našao prve obožavateljice.

Linija Blonde Savior na tržište dolazi sredinom lipnja, a kao i ostatak Keune profesionalnih proizvoda, možete ih pronaći u Keune frizerskim salonima uz savjetovanje stručnjaka, dok će na Keune webshopu ili u Keune Hair Pointu biti dostupni početkom srpnja.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori