Recenzija: Isprobale smo set za kreiranje najljepših trajnih manikura kod kuće

Recenzija: Isprobale smo set za kreiranje
najljepših trajnih manikura kod kuće

Lockdown s kojim smo se suočile prošle godine utjecao je na nas na brojne i različite načine, a jedan od njih je definitivno bila naša beauty rutina. Mnoge žene diljem svijeta bile su izgubljene bez svojih frizera, kao i svojih omiljenih kozmetičara, a nokti su nekako najviše ispaštali. Pokušavale smo na brojne načine skinuti postojeći trajni lak ili gel s noktiju, naći nekoga tko kod kuće možda ima adekvatne alate koji bi nam u tome pomogli ili smo satima pretraživale internet u pokušaju da nađemo najdjelotvorniji trik koji će nam pomoći riješiti se ogromnog izrasta na noktima. Neke su u tome bile uspješnije, druge manje uspješne, ali tada se dogodila jedna odlična stvar. Juliana Nails, brend čije proizvode za nokte Hrvatice vole već 20 godina, kreirao je start setove za izradu gel lak manikura kod kuće.

Uz njihove setove više ništa nije predstavljalo problem, niti odstranjivanje postojećeg gela ili trajnog laka, niti kreiranje nove zavidne manikure koja izgleda i traje kao da ste bile kod svoje omiljene manikerke, a sve to samo u nekoliko jednostavnih koraka. Sada smo i mi imale priliku isprobati najnoviji Gel Lak UV/LED Standard Set kako bismo se istinu uvjerile u jednostavnost i kvalitetu Juliana Nails proizvoda, a detalje o tome što se sve dobije u jednom setu, kako se što koristi i kako izgleda konačni rezultat, otkrijte u nastavku.

Što se sve nalazi u najnovijem Juliana Nails Gel Lak UV/LED Standard Setu?

S obzirom na to da je postojeći Juliana Nails Standard Set postao njihov bestseller, sada su kreirali novi, još bolji standardni set koji uključuje snažniju, ali praktičniju Promed UVL-54 All-In lampu u bijeloj boji te umjesto Ferrari crvene boje gel laka, sada u setu dolazi Nude Lover gel lak u romantičnoj nude ružičastoj boji koju ćete obožavati nositi cijele zime. Uz gel lak standardni set nije važno jeste li novi u svijetu gel laka [trajnog laka] ili samo želite osvježiti svoju kolekciju proizvoda za nokte.

U standardnom gel lak setu pronaći ćete sve osnovne proizvode koji su potrebni za vašu manikuru s gel lakom. Ako poželite ukloniti boju trajnog laka nakon nekoliko tjedana, tu je i sredstvo za uklanjanje gel laka i blazinice u aluminijskoj foliji koje će vam u tome pomoći. U standardnom setu gel laka još možete pronaći jedan polirni blok, sredstvo za čišćenje gela, gel lak Base & Finish, Primer Ultra Bond, dvije profesionalne rašpice 100/180, četkicu za nokte i štapić od ružinog drveta. U setu se nalaze i upute koje vam objašnjavaju postupak kojim uz te proizvode možete kreirati svoju manikuru.

Kako izgleda postupak kreiranja manikure uz ove proizvode?

1.

Isprva je važno pripremiti nokte – skratiti ih na željenu dužinu i odstraniti kožicu oko nokta kako biste kreirale savršenu bazu za svoju manikuru. U tome će vam pomoći štapić od ružinog drveta, rašpice i polirni blok. Oblikujte nokte u željeni oblik, potisnite i uklonite kožicu s ploče nokta koji potom matirajte polirnim blokom. Svu prašinu koja je nastala uslijed rašpanja i poliranja uklonite uz pomoć četkice za nokte.

2.

Prvi korak u kreiranju manikure nakon što uredite ploču nokta uključuje nanošenje Ultra Bond primera. Juliana Nails podloga Ultra Bond je tekući primer s malim udjelom kiseline i blagog mirisa. On ostavlja ljepljiv film na prirodnom noktu te je posebno kreiran za trajni lak ili osjetljive nokte. Dolazi u staklenoj bočici s kistom za praktičnije nanošenje. On se nanosi u vrlo tankom sloju i potrebno ga je pustiti da se suši na zraku oko jedne minute.

3.

Nakon što je prošla ta minuta na red dolazi Base & Finish gel lak. Potrebno je nanijeti vrlo tanki sloj baze na prirodni nokat. Prilikom nanošenja, pobrinite se da izbjegavate rubove noktiju, ali dobro prekrijte vrh nokta.

4.

Kad ste zadovoljne s rezultatima, stavite ruku pod UV/LED lampu i čekajte 60 sekundi da se osuši. Promed UV / LED lampa je odličan izbor jer nudi pouzdano, ravnomjerno i brzo sušenje, kompaktna je i štedi prostor, ima opciju automatskog starta, 4 različite razine timera, ne dolazi do osjećaja pečenja i pogodna je i za pedikuru jer ima podlogu koja se može ukloniti.

5.

Nakon što se osušila baza, potrebno je nanijeti prvi sloj gel laka. U Juliana Nails Gel Lak UV/LED Standard setu dolazi Nude Lover gel lak u nude ružičastoj boji koja savršeno pristaje uz svaku odjevnu kombinaciju, na svaku dužinu i oblik noktiju. Ona je decentna, a opet će privlačiti poglede svojim sjajem. Nakon što nanesete prvi sloj, stavite ruku pod UV/LED lampu i pričekate 60 sekundi da se osuši. Potom nanesete još jedan sloj boje te i njega osušite pod UV/LED lampom.

6.

Predzadnji korak je ponovno nanošenje Base & Finish gel laka u vrlo tankom sloju na boju. Tako ćete zapečatiti svoju boju, a nokti će se sjajiti na najljepši mogući način. Nakon što ste i njega osušile pod UV/LED lampom, zadnji korak je uklanjanje ljepljivog sloja s tekućinom za čišćenje gel laka.

Koji su naši dojmovi o Juliana Nails Gel Lak UV/LED Standard Setu?

Nakon što smo isprobale najnoviji UV/LED Standard set brenda Juliana Nails, možemo reći da je kreiranje manikure bilo iznimno jednostavno. Isprobale smo ga same na svojim noktima, kao i na noktima svojih kolegica i prijateljica i bilo je jednako jednostavno za korištenje na sebi i drugima, barem nama koje smo naviknute same lakirati svoje nokte uobičajenim lakom pa nam ne nedostaje određenih vještina. Ipak, daleko smo od stručnjaka pa je bez obzira na to bilo iznimno lako pratiti upute i iz prve savršeno nanijeti trajni lak.

Nude Lover boja nam se jako svidjela jer je uistinu boja za svakoga, svi ju vole i mogu prilagoditi svom vlastitom stilu. No, kad se radi o bojama, možete pustiti mašti na volju u svijetu boja gel lakova Juliana Nails. U njihovoj ponudi sigurno postoji boja za vas koju uvijek možete dodati svojoj kolekciji ako poželite promjenu. Uz to, imajte na umu da je manikuru potrebno završiti do kraja kako bi bila uistinu suha i neuništiva. Svaki sloj prije posljednjeg ima ljepljivi trag, stoga budite oprezne da nokte ne prislonite negdje prije nego što u potpunosti dovršite manikuru.

Isto tako, važno je istaknuti da su Juliana Nails gel lakovi uistinu dugotrajni. Mi smo svoje manikure kreirale prije tri tjedna i još uvijek izgledaju besprijekorno bez obzira na naše različite stilove života i svakodnevne navike. Neki su u međuvremenu ipak poželjeli promjenu boje te su s lakoćom uz odstranjivač, blazinice u alu-foliji i rašpicu koja dolazi u setu, odstranili sve tragove postojeće boje i kreirali novu manikuru.

Juliana Nails ima i akademiju u kojoj možete usavršiti svoje vještine

Ako ste ikada poželjele same postati stručnjaci u uređivanju noktiju, Juliana Nails akademija je pravo mjesto na kojem možete započeti svoju karijeru u izradi noktiju. Akademija je profesionalno opremljena tako da svako radno mjesto ima materijale koji su potrebni za rad tijekom edukacije. Individualno ili u manjim grupama, oni se prilagođavaju pristupom prema svakom učeniku i time omogućuju da budete samostalni nail tehničari nakon edukacije.

Uz svaku edukaciju dobije se i certifikat koji je međunarodno priznati u cijelome svijetu. Možete birati između edukacije trajnog laka, gel tehnike, akril tehnike te individualne edukacije, edukacije za rad s brusilicom i nadopune te salonski nail art. Tu su početni, napredni te individualni tečajevi uz koje se možete usavršavati kako biste postale profesionalne nail artistice.

Juliana Nails Gel Lak UV/LED Standard set možete kupiti putem web shopa ili u njihovom shopu na adresi Avenija Dubrava 82 u Zagrebu.
Ovdje možete vidjeti sve proizvode u njihovoj ponudi kojima s vremenom možete i nadograditi svoj set ako to poželite, a do 28. studenog sve možete naći na popustu od 20-70% povodom Black Nail Dayja!

Foto: Tatjana Bukvić

Učitati još
Zatvori