Najizdržljiviji lakovi za nokte koje Hrvatice vole već 20 godina

Najizdržljiviji lakovi za nokte koje
Hrvatice vole već 20 godina

Juliana Nails

Prije više od godinu i pol dana naše su se beauty rutine, kao i sve ostalo u našim životima, preokrenule naglavačke. Jedno od najčešćih pitanja koje smo postavljale bilo je što ćemo sa svojim noktima? I na koliko dugo ćemo se morati oprostiti od najljepših manikura? No, onda smo shvatile da uz pomoć nekoliko how-to videa i pravih alata možemo sasvim dobro same urediti vlastite nokte. Tako da, čak i kad su se saloni otvorili, mnoge beauty entuzijastice su toliko zavoljele svoje “uradi sama” rutine da se u salone nikad više nisu vratile.

Za razliku od uobičajenih kućnih manikura klasičnim lakovima, gel lakovi ne zahtijevaju dugo vrijeme sušenja pa puno brže možete biti gotove s kreiranjem manikure, a ako sve napravite kako treba, ona će i trajati koliko bi trajala profesionalna manikura. Bilo da ste odlučile propustiti jedan odlazak u svoj omiljeni salon za nokte, pokušavate uštedjeti novac ili se samo želite same posvetiti svojim noktima, postoji jedan brend kojem Hrvatice već godinama poklanjaju svoje povjerenje kad se radi o njihovim noktima, a to je Juliana Nails.

I kod kuće možete kreirati trendi manikure koje će trajati

Juliana Nails nudi brojne mogućnosti za kreiranje vlastite manikure kod kuće uz brojne gel lakove i početničke setove koje imaju u svojoj ponudi. Dok lišće počinje opadati, sigurno ste već počele unositi promjene u svoju garderobu, a sezonski prijelaz na hladniju sezonu također znači da je konačno vrijeme kada možemo početi nositi tamne, moody jesenske nijanse na noktima, kao i klasične boje jeseni poput toplih narančastih, ciglasto crvenih i sličnih nijansi koje podsjećaju na lišće. Juliana Nails je brend koji vam nudi lakove u divnim jesenskim bojama i raznim verzijama. Tu su gel lakovi, gel i akril u raznim bojama, kao i klasični i Longlife lakovi za nokte, a u nastavku vam donosimo neke od najljepših boja za ovu sezonu u različitim verzijama – na vama je samo da odaberete svoju omiljenu!

Gel lak Twenty
Gel lak Collection – Twenty Years
Gel lak Sunshine
Gel lak Sunshine
Gel lak - Smoke
Gel lak Smoke
Gel lak Sweet Potato Pie
Gel u boji – Matcha Crumble
Lak za nokte Caramel Love
Lak za nokte Army Olive
Lak za nokte Army Olive

Rođendanski mjesec brenda Juliana Nails

Ovaj mjesec Juliana Nails slavi 20 godina od osnivanja brenda. Povodom toga, Juliana Nails tijekom cijelog listopada, svaki dan daruje svoje vjerne kupce novom akcijom, a posljednji dan darivanja će se održati izvlačenje dobitnice odmora za dvije osobe u jednoj vili na Braču u studenom – u bubanj za osvajanje ove vrijedne nagrade ulazi svatko tko je obavio kupovinu u njihovom web shopu tijekom ovog slavljeničkog razdoblja. Uz to, 20. listopada će se održati veliko slavlje u restoranu Valis gdje će se isto moći osvojiti brojne nagrade.

Juliana Nails

Ako ste ikada poželjele same postati stručnjaci u uređivanju noktiju, Juliana Nails akademija je pravo mjesto na kojem možete započeti svoju karijeru u izradi noktiju. Akademija je profesionalno opremljena tako da svako radno mjesto ima materijale koji su potrebni za rad tijekom edukacije. Individualno ili u manjim grupama, oni se prilagođavaju pristupom prema svakom učeniku i time omogućuju da budete samostalni nail tehničari nakon edukacije. Uz svaku edukaciju dobije se i međunarodno priznati certifikat u svijetu. Možete birati između edukacije trajnog laka, gel tehnike, akril tehnike te individualne edukacije, edukacije za rad s brusilicom i nadopune te salonski nail art. Tu su početni, napredni te individualni tečajevi uz koje se možete usavršavati kako biste postale profesionalne nail artistice.

Foto: Juliana Nails, @ellanails_zagreb, @nailskatarina7, @nailstudio_larissa

Učitati još
Zatvori