Veliki Journal x Kiehl’s giveaway: Osvojite ekskluzivne dvije kolekcije proizvoda povodom 170. rođendana brenda

Veliki Journal x Kiehl’s giveaway: Osvojite ekskluzivne dvije kolekcije proizvoda povodom 170. rođendana brenda

Krajem prošlog tjedna, poznati skincare brend Kiehl’s u potpunosti nas je oduševio novostima iz svog kreativnog pogona.

Nije tajna da se raspametimo na svaku novu kolekciju Kiehl’s proizvoda, no ovo najnovije lansiranje doista je i ono najposebnije dosad. Riječ je o liniji kojom ovaj uspješan beauty brend slavi velikih 170 godina postojanja, a činjenica da posluje gotovo dva stoljeća impresivna je sama po sebi.

Započevši kao mala ljekarna u njujorškoj četvrti East Village, Kiehl’s je s godinama djelovanja prerastao u globalni brend, čijim se proizvodima danas oduševljavamo i mi, moderne generacije djevojaka i žena. Osim visokokvalitetnih proizvoda za njegu kože i formula koje provjereno djeluju, Kiehl’s nas je od svog dolaska na hrvatsko tržište prije nekoliko godina osvojio personaliziranim pristupom njezi kože i svojevrsnom garancijom da doista svaka od nas u njihovom asortimanu, te uz njihovu stručnu konzultaciju, može pronaći proizvod za sebe i potrebe svoje kože.

Kolekcije i proizvodi kojima obilježavamo 170 godina Kiehl’sa

Velika obljetnica nije mogla proći nezamijećeno, pa nas je Kiehl’s odlučio razveseliti s čak 2 dvije nove kolekcije na policama svojih trgovina.

Obje su kolekcije limitiranog karaktera, što znači da će se u Kiehl’su zadržati samo privremeno, a prva od njih posvećena je kultnim Kiehl’s proizvodima koje svi vole. Oni sada stižu u staklenom, bijelom pakiranju sa zlatnim detaljima i redom je riječ o ovim proizvodima: Midnight Recovery ConcentrateUltra Facial CreamCalendula Herbal-Extract Toner i Creamy Eye Treatment with Avocado.

Kiehl’s Heritage French Rosewater Toner
Kiehl’s Essence Oils

Za drugu kolekciju Kiehl’s je zaronio duboko u svoj arhiv formula prošlih desetljeća i privremeno na police vratio dva povijesna proizvoda koja su revolucionirala prijašnja razdoblja. Oni su nanovo osmišljeni za modernog poznavatelja njege kože, a radi se o: Heritage French Rosewater Toner – toniku od ružine vodice s cijelim, ručno ubranim laticama ruža, te Essence Oils – 3 različita mirisa inspirirana tinkturama za „privlačenje sreće“.

Sve ove proizvode pronađite u Kiehl’s prodavaonicama koje se nalaze u: Arena Centar, Centar Cvjetni, City Center one West, City Center one Split i Supernova Zadar ili ih naručite na kućnu adresu, putem telefona na broj 091/6311-988 ili putem privatne poruke na službenim Kiehl’s profilima na Facebooku i Instagramu.

Journal x Kiehl’s giveaway

Journal x Kiehl’s darivanje: Osvojite ove dvije slavljeničke kolekcije

Kako bismo i vas uključile u ovu veliku rođendansku proslavu, zajedno s Kiehl’som odlučile smo vas darivati s obje ekskluzivne kolekcije koje su ovih dana stigle u prodaju.

Darujemo dvije čitateljice, pri čemu će svaka od njih osvojiti po jednu Kiehl’s kolekciju: limitirane bestsellere ili pak vintage Kiehl’s kolekciju koja se nakon dugo vremena vratila u prodaju.

Kolekcija ekskluzivnih izdanja kultnih formula koju možete osvojiti uključuje sljedeće proizvode:

Midnight Recovery Concentrate – uljni koncentrat za lice

Ultra Facial Cream – krema za lice

Calendula Herbal-Extract Toner – tonik za lice

Creamy Eye Treatment with Avocado – krema za područje oko očiju

Kiehl’s kolekcija ekskluzivnih izdanja kultnih formula

Kolekcija inspirirana poviješću Kiehl’sa koju možete osvojiti uključuje sljedeće proizvode:

3 esencijalna mirisa Love-Luring, Fortune Seeking i Jinx-Removing

Heritage French Rosewater Toner – tonik za lice

Kolekcija inspirirana poviješću Kiehl’sa

Pravila sudjelovanja

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj paket beauty tretmana:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @kiehls.hr Instagram profil
  3. Komentirati tko bi se od vaših prijateljica posebno razveselio ovim Kiehl’s kolekcijama

Igramo se na Journal.hr Instagramu do četvrtka, 22. travnja 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti 2 sretne dobitnice. Sretno!

Pravila nagradnog natječaja možete pročitati ovdje.

Update: Sretne dobitnice su @sanjapintac i @maritainino – čestitke!

Foto: Kiehl’s

Učitati još
Zatvori