Journal.hr adventsko darivanje: Marvis paste za zube

S početkom prosinca i adventskim zbivanjima koja su zaživjela po gradovima, i mi smo se odlučili uključiti u blagdansko raspoloženje adventskim darivanjem. Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Blagdanski paket Marvis pasti za zube

Oko Marvis pasti za zube već godinama vlada veliki ‘hype’ i osim što su vrlo fotogenične, nije tajna da su dio beauty rutine mnogih žena i muškaraca. Riječ je o talijanskom brendu koji je najveću popularnost prvo imao u 70-im godinama, jer su njegovi proizvodi bili vrlo efektivni kod pušača. Marvis paste za zube nude paletu jedinstvenih okusa koji kombiniraju moćnu i dugotrajnu svježinu mente s nesvakidašnjim notama koji intrigiraju i bude sva osjetila. Ipak, svaku od njih povezuje inovativna formula koja garantira moćnu i dugotrajnu zaštitu zuba i zubnog mesa te zaustavlja stvaranje plaka i karijesa.

Ovih blagdana jedan sretnik ili sretnica imaju priliku osvojiti veliki blagdanski paket Marvis pasti za zube. Sve što morate napraviti je:

1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
2. Pratiti @delmerion Instagram profil
2. Kliknuti like na objavu
3. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway možete uloviti na Journal.hr Instagramu do četvrtka, 20. prosinca 2018. u podne, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Marija Laća

0