Journal.hr adventsko darivanje: Liu Jo Gold parfem

Journal.hr adventsko darivanje:
Liu Jo Gold parfem

S početkom prosinca i adventskim zbivanjima koja su zaživjela po gradovima, i mi smo se odlučili uključiti u blagdansko raspoloženje adventskim darivanjem. Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

LIU JO GOLD PARFEM

Raskošne mirisne note spojene u neodoljivi parfem jedan su od najboljih poklona koji možete pokloniti ove blagdanske sezone zbog čega smo mi za naše čitatelje pripremili pravu mirisnu poslasticu. Poznati modni brend Liu Jo nalazi se iza elegantnog i aromatičnog parfema Gold koji će osvojiti baš svaku ženu. Spoj mirisnih nota Damask ruže, kruške, vanilije i mošusa stvara ekstravagantnu mirisnu priču koja će probuditi sva vaša osjetila i odvesti vas na egzotično putovanje na Istok.

Ovih blagdana jedan sretnik ili sretnica imaju priliku osvojiti Liu Jo Gold parfem. Sve što morate napraviti je:

1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
2. Pratiti @liujoglobal Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway možete uloviti na Journal.hr Instagramu do nedjelje, 16. prosinca 2018. u podne, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori