Journal.hr adventsko darivanje: Immortella poklon set za njegu lica

Journal.hr adventsko darivanje:
Immortella poklon set za njegu lica

S početkom prosinca i adventskim zbivanjima koja su zaživjela po gradovima, i mi smo se odlučili uključiti u blagdansko raspoloženje adventskim darivanjem. Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

IMMORTELLA POKLON SET ZA NJEGU KOŽE LICA

Tijekom hladnih zimskih dana, pravilna njega kože važnija je no ikad. Prirodna, ručno proizvedena, visoko kvalitetna samo su neki od epiteta koji opisuju Immortella – Mediterranean Beauty – domaći beauty brend koji stoji iza odličnih proizvoda za njegu kože obogaćenih smiljem. Kako bi vaša koža ostala njegovana i lijepa tijekom, ali i nakon zimske sezone, u današnjem Journal.hr adventskom darivanju pripremili smo vam Immortella poklon set koji donosi tri ključna proizvoda bez kojih danas više ne možemo u svakodnevnoj njezi kože lica – bogato ulje, hidratantnu kremu i nježni tonik.

Ovih blagdana, jedan sretnik ili sretnica ima priliku osvojiti Immortella poklon set za njegu lica. Sve što morate napraviti je:

1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
2. Pratiti @immortella_mediterraneanbeauty Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do četvrtka, 13. prosinca 2018. u podne, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori