Journal.hr adventsko darivanje: AURA kozmetika make up paket

S početkom prosinca i adventskim zbivanjima koja su zaživjela po gradovima, i mi smo se odlučili uključiti u blagdansko raspoloženje adventskim darivanjem. Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

AURA kozmetika make up paket

Kozmetički brend AURA, koji na srpskom tržištu ima već 20 godina dugu tradiciju, ove se godine vratio u Hrvatsku. Vizija po kojoj je AURA postala poznata je ponuditi ženama make up proizvode vrhunske kvalitete, koji u jedno spajaju dopadljiv i atraktivan dizajn, inovativne formule i prihvatljive cijene. AURA kozmetika make up paket koji danas možete osvojiti sastoji se od Correct Me korektora, Pump it up maskare, Ultimatte tekućeg mat ruža, Matte & Skinny tuš za oči u olovci i Revolution olovku za usne, a sve to u lakiranoj AURA kozmetičkoj torbici.

Ovih blagdana jedan sretnik ili sretnica imaju priliku osvojiti AURA kozmetika make up paket. Sve što morate napraviti je:

1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
2. Pratiti @aurakozmetika.hr Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway možete uloviti na Journal.hr Instagramu do subote, 22. prosinca 2018. u podne, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Dobitnica AURA make up seta je Paola Grgić.

Foto: Marija Laća

0