Journal darivanje: Osvojite Salvatore Ferragamo parfeme za nju i njega

Journal darivanje: Osvojite Salvatore
Ferragamo parfeme za nju i njega

Kada je riječ o Danu zaljubljenih i darivanju koje ga prati, većina se odlučuje na gotovo pa nepogrešiv izbor, a to su naravno parfemi. S vremenom jako dobro naučimo što naši partneri najviše vole i koje im mirisne note najviše pašu, pa to vrlo lako primijenimo i u kupovini za Valentinovo. Parfem vam se možda čini kao ziheraški izbor, no istovremeno je on i znak pažnje sa simbolikom vremena i truda koje smo uložili da voljenu osobu razveselimo nečim zbilja personaliziranim.

Da ni ovo Valentinovo neće proći bez upečatljivih mirisnih nota, pobrinula se naša poznata parfumerija Martimex, koja je ponovno nezaobilazna adresa za darivanje povodom Dana zaljubljenih.

Salvatore Ferragamo parfemi za nju i njega

Martimex je u duhu Valentinova odlučio darivati i Journalove čitatelje i pratitelje, i to Salvatore Ferragamo parfemima za nju i njega.

Darujemo vam ženski parfem Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa u Eau de Parfum izdanju od 50ml, koji se predstavlja kao večernji, nepredvidiv i misteriozan miris. U vrhu kompozicije nalaze se svježe i gorke note divlje kupine i nerolija. Cvijet naranče i senzualna tuberoza doprinose orijentalno-voćnom mirisu. Bazne note su pačuli i vanilija.

Darujemo vam i muški parfem Salvatore Ferragamo u Eau de Toilette izdanju od 50ml, koji predstavlja samouvjerenog i hrabrog, modernog muškarca koji kroz život putuje sa strašću i neizbježnom profinjenošću. Ferragamo je fougère citrusno-drvenasti miris koji je kreirao Antoine Maisondieu, isprepličući svježe i boisè note kako bi proslavile talijanske korijene branda i njegovu tradiciju izrade.

Journal x Martimex giveaway

Darujemo jednu sretnu dobitnicu ili dobitnika, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @martimex_parfumerije Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do ponedjeljka, 14. veljače 2022. u 20 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika.

Foto: Martimex

Učitati još
Zatvori