Po prvi put održat će se Journal Beauty Day – evo kako možete sudjelovati i vi!

Po prvi put održat će se Journal Beauty Day – evo kako možete sudjelovati i vi!

Powered by Philips SenseIQ

Journal Beauty Day

Bilo da se radi o cool novoj frizuri, make up triku ili nagrađivanom parfemu, svakodnevno vam donosimo vijesti, najnovije proizvode i trendove iz beauty svijeta. Mi neumorno istražujemo kako biste prve mogle doznati sve o hit manikurama, skincare i make up proizvodima, parfemima i trendovima za kosu, a sada, kako bismo vam omogućile to da se i pobliže upoznate s nekima od njih, odlučile smo organizirati prvi Journal Beauty Day powered by Philips SenseIQ.

Tamo ćete imati priliku upoznati Journal tim, kao i ljude koji stoje iza nekih od najomiljenijih beauty brendova brojnih Hrvatica. Iz prve ruke moći ćete otkriti koji su najaktualniji proizvodi i kako ih pravilno koristiti i to u najljepšem okruženju Galerije Kranjčar, u intimnoj atmosferi uz brunch. To je beauty event u kojem će istinski uživati i nikako neće htjeti propustiti niti jedna prava beauty entuzijastica!

Srijedu rezervirajte za Journal Beauty Day

Journal Beauty Day održat će se u srijedu, 29. rujna, na adresi Kaptol ul. 26 u Galeriji Kranjčar. Osim naših suradnika i nekih od najpoznatijih imena iz beauty industrije koja će se naći na eventu, nekoliko naših čitateljica ima priliku osvojiti pozivnicu i zajedno s nama obilježiti prvi ikad Journal Beauty Day koji organiziramo u suradnji s Philipsom.

Kako možete sudjelovati i vi?

Sve što trebate napraviti kako bi pozivnica stigla baš u vaš e-mail sandučić je poslati mail, predmeta JOURNAL BEAUTY DAY, na naš mail za darivanja [email protected], u kojem ćete napisati svoje podatke za sudjelovanje [ime i prezime] te podijeliti s nama zašto biste baš vi trebali prisustvovati Journal Beauty Day-u, a mi ćemo potom odabrati nama najdraže, najzanimljivije i/ili najkreativnije odgovore!

Giveaway traje do 27. rujna 2021. u ponoć, a u utorak, 28. rujna, odabrat ćemo sretne dobitnice!

Journal Beauty Day

P.S. Nemojte zaboraviti provjeravati inbox jer ćemo najsretnije dobitnice obavijestiti mailom!

Foto: Pexels, Instagram @philips.hr

Učitati još
Zatvori